【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
『唔該~』我細細聲咁講一講...

面前幾個西裝友就好紳士咁行出𨋢~俾個位我出去~

就算一個幾唔怕羞既女仔,喺咁大班男人之中都要扮下害羞~

就好似男人有幾鹹濕都好,喺個俾成班男人圍住既女仔面前都要扮下紳士~

呢D可能就係社交禮儀啦~
我保持住儀態,一步一步咁行返去公司~

“嘟 咔”拍一拍卡~開一開門~

其實個Office都唔係話好大~只係不至於細~

好快我就行到埋自己個位~

放一放好個袋~開一開著部爛鬼舊電腦~等下等...

部爛鬼舊電腦真係鬼死咁慢!

仲要係行Windows!
無計啦~我地呢D做Sales既係用爛鬼Windows架喇~

唔似得設計部嗰邊咁,因為有“工作需要”人人都用Mac機~

唉~算啦算啦~

其實都好既~

可以有藉口遲D先做野~

嗱~呢D時候就係睇Facebook丫~WhatsApp丫~無聊資訊既最好時機喇~
我拎部iPhone出黎,解一解鎖...打開個WhatsApp...

“姊妹淘”個群組就已經有百幾個未讀訊息...

我就無理佢地咁多~因為我見到“男朋友”都有個訊息Sent左過黎~

我就打一打開,第一時間就見到有張圖Load緊...

下面仲有一句寫住...

“無見一陣 我就已經硬晒喇~”
張相Load好左之後,係一張阿Ken坐左喺佢架Mini Cooper裏面...影住佢隔住佢條休閒褲...用隻手揸住自己...又粗又長既巨棒...

唔知係唔係隔住條褲既關係...好似比平時更加大碌...

“變態~”我簡簡單單咁Send一句~

唔使幾秒...

*噹* “男朋友:咩變態姐~人地愛你掛住你先會扯到又粗又長又硬又大碌架咋~你唔掛住我~唔濕架咩?”

依~真係好鬼死變態架姐~
“無喎"我又再簡簡單單咁Send一句~

又唔使幾秒...

*噹* “男朋友:係無掛住我定無濕到丫?”

仲係要講D變態野架喎!

“返到公司喇~仲濕乜鬼野丫?死變態~你返到去未丫?揸緊車仲Send Message俾我 小心撞呀!”

仲話有安全感喎~

外表越有安全感,實際上就越危險就真!
又唔使幾秒...

*噹* “男朋友:就係返到去泊好架車見仲有D時間先留喺架車道Send Message俾你咋嘛~你睇我幾咁掛住你~分分秒秒都咁掛住你~”

“係喇係喇~"真係無你咁好氣~

又唔使幾秒...

*噹* “男朋友:咁係唔係抵錫先?”

“係喇係喇~好抵錫喇~^3< 快D去報到啦~”我就敷衍下阿Ken~
又唔使幾秒...

*噹* “男朋友:我都錫晒你^3< 而家去報到~”

“嗯~小心丫~"

*噹* “男朋友:為左你我會好小心~後晚見~”

“後晚見~"

有個做消防員既男朋友...就係咁~
返一日~放兩日~看似有好多時間~

但佢放假既時候,我就要返工~

到我放假既時候,好有可能佢又要當值~

係唔係真係有咁多時間見面?

或者就真係只有喺床上既時間最多~

而最大問題係...總要為佢提心吊膽...
雖然佢講得最多出動既原因都係困𨋢丫~破門剪彩丫~條港女除唔到隻鞋要幫佢除丫~火警鐘誤鳴丫~困𨋢丫~困𨋢丫~困𨋢丫~火警鐘誤鳴丫~火警鐘誤鳴丫~困𨋢丫~火警鐘誤鳴丫~困𨋢丫~困𨋢丫~

好多時都係呢D小事~

事實上近呢幾年真係唔聽見有乜大事發生...

但你都總會擔心會有一日...大件事突然發生...

意外既野係無人意料得到...

意外意外...就係意料之外...
“咯 咯”我塊Partition俾人敲左兩下...

我抬頭望一望...

「入一入我房。」賈老闆講完之後就行左入房...

入房…一返黎又召我入房...

睇黎都唔慌有好野架啦...

我就放一放低部電話,行一行入賈老闆間老細房...
「閂門。坐。」賈老闆坐定定等我埋位...

我閂埋道門,乖乖地坐定定之後:『早晨丫賈老闆~咁早叫我入黎唔知有乜事呢?』

我打量一下賈老闆...

五十三歲既賈老闆...大肥佬既身形...地中海既髮...塊面黑到成舊炭咁...

睇黎又要俾佢抽插…
「詩琳!點搞架?都差唔多三個月喇!仲係一個新客都無既?!」賈老闆前戲都唔做,一黎就埋牙...

都估到架喇...跟官咁耐都唔知官姓乜咩...

『呢D月份係無新客架喎~』你真係當我傻架咩...

開左學頭兩三個月都唔會有新客是常識吧~

要有新客多數都係學期中到學期尾呢D時候先會多~

而且近呢幾年咁多競爭,你又無乜著數又無乜新野俾人~D舊客唔走都偷笑啦~仲話要有新客~

即係難為我姐...
「呢幾年公司D生意都唔多好!D客來來去去都係得咁上下!你係唔係想年終無花紅,年尾無雙糧呀?!」賈老闆好似擺左塊黑西上塊面咁...

『唔係唔係…只係呢幾年推行緊電子課本...間間書商都狂谷電子課本...有時俾D客問起...真係會有D唔識點答...』乜有花紅雙糧架咩?

你年年都係話公司無錢賺~今年無花紅分~無雙糧出~積極迎接挑戰~攜手共度時艱架啦~

「我都知而家出面好似打仗咁...」賈老闆起一起身...行一行過黎...

又講呢D...

「我都知推新野推得咁急會難為左你...」賈老闆行左去我身後...雙手搭一搭我膊頭...

又黎喇...
「我都知你難受~我都知你辛苦既~」賈老闆雙手摸下摸下我膊頭...又輕輕力搓下搓下咁...

今次係呢個月既第幾次...

「我都唔捨得要你咁辛苦既~」賈老闆對手喺我膊頭道摸多兩摸...搓多兩搓之後...開始落下伸...

賈老闆對手貼住我既鎖骨...慢慢伸落去...摸落去...

摸下摸下...掃下掃下...好快就差唔多掃到落去...落去我既...我既北半球...
賈老闆兩隻中指都已經掂到我對胸肉…

仲輕輕力咁壓一壓...用手指尖壓一壓我對胸肉…感受一下小饅頭既彈性...

又係咁...

今次係呢個月既第幾次俾老闆叫入房性侵?

點解D老闆咁鍾意叫D女員工入去佢房俾佢性侵架呢?

今晚出完

三句預告

[Day 01-平凡港女] PART 05

賈老闆用手指尖喺我對北半球上撳多兩撳...壓多兩壓...摸多兩摸...

好似仲未滿足...仲未夠喉...
又唔使幾秒...

*噹* “男朋友:我都錫晒你^3< 而家去報到~”

“嗯~小心丫~"

*噹* “男朋友:為左你我會好小心~晚見~”

晚見~"

有個做消防員既男朋友...就係咁~

數錯日子添
又係變態佬
ken遲下飛甩女主
剩係sem 死男人
已經將[Day 01-平凡港女] PART 04 Upload上Facebook同紙言
又係變態佬

對女人黎講全宇宙既男人都係變態
ken遲下飛甩女主
剩係sem 死男人

sex
ken遲下飛甩女主
剩係sem 死男人

可能係詩琳玩阿Ken玩到厭呢
ken遲下飛甩女主
剩係sem 死男人

sex

可能而家都已經係咁呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞