【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike

做好心得惡報
有文未先
各位早晨

今晚出完文就會Post第一Part上Facebook同紙言

希望唔會有太多錯字啦

唔會既
有文未先

準時七點正有文~~~~
而家校對下先
各位早晨

今晚出完文就會Post第一Part上Facebook同紙言

希望唔會有太多錯字啦

唔會既

我出名多錯字

上回講到詩琳俾阿Ken狂抽猛插下,終於令阿Ken射出黎~
一開始就射得出,係一個好開始~(唔好話我次次都射唔出喇~)
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

唔...應該由邊道講起呢?

應該由...我點樣識到阿Ken開始講起~

講起點樣識到阿Ken,其實都真係幾九唔搭八~

因為我既職業根本就同阿Ken係毫無關係~

我係一間書商既Sales~

係書商喎~唔係書店喎~

即係每年久唔久就要去唔同既學校Sell書嗰D呢~

唔知係乜唔緊要,總之就係Sell野啦~
有一次我又去到一間學校Sell野,咁岩個火警鐘誤嗚喎~

咁既然係誤嗚,我就繼續喺間會議室入面同個主任Sell書啦~

Sell下Sell下,就有幾個消防員走左入黎會議室...

初初我都嚇左一嚇架~個個Full Gear又大大隻隻又180咁走入黎...幾咁有霸氣...

然後就有個消防員好似知道我俾佢地嚇左一嚇,就帶住吳彥祖既微笑加上鬼鬼地既口吻同我講:「唔使驚~我地只係循例過黎睇睇姐~」

咁我就梗係扮晒啖定咁點點頭,繼續Sell書啦~
我有我繼續Sell~佢有佢地繼續循例睇睇~

不過我就不時都會𥄫下嗰個同我講唔使驚既消防員...

因為佢都真係幾型~幾靚仔~幾似吳彥祖~

又要做消防~又要似吳彥祖~有乜辦法唔吸引我去𥄫?

你估真係只有男仔𥄫靚女,就無女仔𥄫靚仔咩~
相對地,我都有察覺到吳彥祖不時都有偷偷咁𥄫下我~

唔知係因為察覺到我𥄫佢所以𥄫返我?定係覺得我都幾吸引所以𥄫下我呢?

我就唔理咁多~就當係因為覺得我都幾吸引所以𥄫下我啦~

話我自High都係咁話架啦~

就喺我地偷偷互𥄫左一段時間之後,佢地幾個消防員就行返出去~
一面之緣呢D野我都明既~所以我都無上心~亦都無話可唔可惜~繼續同個主任傾埋D細節野~執好埋D野~準備走人~

但就喺我拎好晒D野落到樓下...向住學校門口方向行之時...我離遠就見到個消防員企左喺大門出面...

我就扮晒無野無野又唔留意佢咁繼續行...

但我可以肯定...呢個企左喺大門出面既消防員...就係頭先𥄫我嗰個吳彥祖...

我繼續扮晒自然唔望佢咁行...

當我就快行到去吳彥祖身邊之時...
「Hi~我地係唔係識架?」吳彥祖同我打一打個招呼。

『Hi~我都覺得...你好熟口面~』我又扮晒好似同佢見過面咁~

「咁...不如我地交換電話~」吳彥祖好有禮貌咁帶住微笑~

係唔係識~熟唔熟口面同交換電話有乜直接既關係?

係無架~

不過想喺街上識人就係咁架啦~
唔好理咁多~最重要都係諗個藉口交換電話~

更加唔使理人地有無男女朋友老公老婆仔仔女女~

只要人地肯俾個電話號碼你~之後既事,之後再算啦~

『嗯~好丫~』

就喺咁,我地就交換左電話號碼~
知道佢叫做鍾偉健~英文名叫阿Ken~廿八歲~做左消防都有三年~自己搬左出黎住~

我亦都話左俾佢聽我全名叫李詩琳~通常朋友都叫我做詩琳~廿五歲~IVE一畢業就出黎做左好幾十份工~

做極都唔長~唔係做兩三個月覺得悶得制唔想做,就係唔夠一個月就俾老闆性騷擾到唔想做落去~

而家呢份書商Sales可以話係做得最長架喇~
我地都好快咁喺對方身上打聽到大家都岩岩係單身~

咁岩大家都已經準備好迎接新一段愛情~

而且我地開始拍拖既第一個星期,就已經好快咁搬埋一齊住~搬過黎阿Ken屋企住~

因為...因為我既”屋企”...並唔係咁安全…

「初初識你既時候睇你施施文文咁...估唔到...估唔到你係可以咁淫~」我同阿Ken瞓喺張大床上,佢鹹鹹濕濕咁望住我...又摸下摸下我把秀髮...

『有幾淫丫~』我幫阿Ken除返個套出黎...

望一望入面…戴到滿滿咁...滿滿既精液...
真係好多...阿Ken射左好多好多…

如果無戴套俾佢咁樣射入去既話...一定有BB...

「好似你而家望住個Dom個樣幾咁淫~」阿Ken又鹹鹹濕濕咁望住我~

『咁你係唔係想我唔好咁淫丫?』我一邊拎紙巾...一邊用手捉住阿Ken條半硬微軟既JJ Chok下Chok下~

「淫淫地...幾好丫~」阿Ken越望就越鹹濕咁~

淫淫地?

我就真係唔知自己有幾淫~

不過有一點我係可以清楚明白,就算我幾咁淫都好,我都未試過潮吹...
D男人成日話睇日本成人動作片會見到D女High到噴水~

其實我身為女仔都好好奇,點先可以High到噴水~

唔好話有無可能俾男朋友抽插到噴~(港男邊有咁持久~)

就算自己用手指,都唔會High到好似噴泉咁噴水~

或者真係要搵加藤鷹幫幫手先得~
幫阿Ken用紙巾抹左抹條JJ後,再Chok多兩Chok...

『你又想要喇?』阿Ken條J越黎越粗...

「你好手勢丫嘛~」阿Ken搓一搓我個小饅頭...

『啊~喂丫~岩岩先射完...咁快又想黎過...唔好剩係摸一邊啦~』俾阿Ken摸一摸...我下面又開始濕起上黎...

「你真係好淫~啜~」阿Ken用雙手搓起我對小饅頭,錫一錫我對乳頭...

『喂丫~唔好啦~嘩...咁快又變到咁粗...咁長...仲硬過頭先...喂~啊~』我Chok下Chok下阿Ken條巨棒...
好粗...好硬...好熱...

成條巨棒好似發熱棒咁...

「唔得喇...我又想黎喇...」阿Ken坐一坐起身,就擘開我對髀...

『喂!等陣先!戴返套先!』我雙手推一推住阿Ken六舊腹肌!

「頭先嗰個係最後一個黎架喇喎...」阿Ken拎住條巨棒,喺我D陰毛上掃下掃下...
『無套唔插得!』我捉住阿Ken條巨棒!

「但我真係好想要喎...」阿Ken挺住條腰,仲係想將個龜頭隊埋我塊陰唇道...

『唔得唔得!你岩岩先射完...仲有D精液漏緊出黎!』我摸一摸阿Ken個龜頭,仲有D精液由馬眼流出...沾到落我隻手指公...

「咁...咁...咁不如...」阿Ken古古惑惑咁望住我...

咁不如?

今晚出完

三句預告

[Day 01-平凡港女] PART 02

阿Ken古古惑惑咁望住我...拎住條巨棒Fing下Fing下咁...

望住阿Ken鹹濕既眼神...
係咪想屌菊花
留名
已經將[Day 01-平凡港女] PART 01 Upload上Facebook同紙言
係咪想屌菊花

咁快就玩到咁激
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞