【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
唔知今年會唔會落雪呢

個心落緊雪
唔知今年會唔會落雪呢

個心落緊雪

睇黎馬寶有唔開心既野想同大家分享下喎
唔知今年會唔會落雪呢

個心落緊雪

PS4就快有貨了
唔知今年會唔會落雪呢

個心落緊雪

PS4就快有貨了

你係指PS4 Pro?

上回講到詩琳真係遇上痴漢~
個痴漢仲越黎越過份~
但詩琳好似幾享受咁喎~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

個靚仔終於都再有動靜...

放喺我大髀上隻手有所舉動...

仲開始越摸越上...條裙就越掃越上...

摸多兩摸我隻大髀...好似喺道感受下黑絲既質感...又感受下我隻大髀既彈性...

摸多兩摸...又將我條裙拉高少少...再拉高少少...

我就望住靚仔個淫邪樣...透過閘門上既玻璃窗反射出黎靚仔個淫邪樣...
佢都係眼甘甘咁望住我..越笑越淫邪...

隻手就摸我摸得越自然...

望住我個樣黎摸...會興奮D嘛?

係唔係有視覺同觸覺既享受呢?

我諗應該係...

因為我都有呢種感覺...
望住個靚仔對住我表露出淫邪既笑容...感受住佢隻手不斷喺我大髀上亂摸...

好興奮...令我都好興奮...

係一種好特別既性興奮...

平時同阿Ken愛摸又好...做愛都好...都唔會有呢種性興奮...

要知道而家既情況雖然話唔上係眾目睽睽...但就絕對係喺大庭廣眾之下...有性興奮既感覺...真係好特別...

好特別...真係好特別...
而且已經好耐都無試過喺街上濕起上黎...

我仲記得細細個十三四歲既時候...行行下街見到D靚仔都會濕起上黎...

有時仲會濕到成條底褲都係...

著住條短裙既話...都會怕俾人𥄫裙底𥄫到濕到透...

但係人越大...就好似越少水咁...

唔係真係俾男朋友用手指抽插...用條巨棒抽插...都好似無水出咁...

難得而家又可以有返以前細個時候既感覺...我就梗係要好好享受~
個靚仔一邊望住玻璃窗裏面既我淫笑...一邊摸住我隻大髀...一邊拉高我條裙...

摸下摸下...拉下拉下...已經拉到上...拉到上我個屁股...

如果有其他人見到既話...應該可以好清楚咁見到...透透地既黑絲透出白色既底褲...

我條黑絲都真係太過薄身...好容易就透到條白色底褲出黎...

之不過而家個車廂都實在太迫...我相信都應該無人可以睇到我既裙下春光...

我就可以繼續放膽D...任由身後既靚仔想點玩...就點玩...
身後個靚仔用手摸下摸下我隻黑絲美腿...又摸下摸下我個屁股仔...仲要捏一捏...搓下搓下...搓下搓下...

俾個靚仔搓下搓下個屁股仔...又輕輕手咁捏一捏...捏一捏...

雖然話我個屁股仔就唔算得上好敏感...

之但係...佢搓到咁溫柔...又好似愛不釋手咁...真係會搞到人地濕晒...

濕到對腳仔都有D軟軟地...

個靚仔可能見我好似企得唔係好穩...又可能怕我會避開佢...佢就用另一隻手攬一攬住我條小蠻腰…
個靚仔攬住我條小蠻腰…拉我埋去佢身邊...

咁都好...起碼可以俾我借一借力...唔會唔知搖左去邊...

我就半挨半企咁挨喺個靚仔身上...俾佢攬住條小蠻腰…搓弄我個屁股仔...

個靚仔搓下搓下我個好似布丁一樣咁軟熟既屁股仔...又感受住薄身黑絲既質感...

摸到我都心跳加速...搓到我對腳仔都軟軟地咁...
著住對有少少踭既高踭鞋本身企得耐都會攰...

而家仲要俾個靚仔咁玩法...真係玩到我對腳仔都...對腳仔都無力企直...曲曲地咁...曲曲地咁...

個靚仔摸下摸下...搓多兩搓...摸多兩摸...就摸左上黎前面...

摸左上黎前面...摸左落去我既...陰戶上...

個靚仔隻手定左一定...放左喺我個陰戶上定左一定...

而佢喺玻璃裏面個樣...就好似有D驚訝咁...
係因為驚訝原來我已經咁濕?

係…我的確係好濕...

濕到透過左條白色底褲...透左落條薄身黑絲...

好明顯...個靚仔就係摸到我條薄身黑絲濕濕地咁...估唔到我會俾佢摸到咁濕...濕到連條薄身黑絲都濕埋...

其實我真係覺得好舒服...只係唔可以將呢種舒服感覺放喺塊面上...
當然我塊面再識得做戲都好...身體卻很誠實...

我唔可以阻止我下面繼續濕...

繼續流D淫水出黎...

可能係因為個靚仔已經知道我好享受俾佢侵犯...知道我一定唔會反抗...所以佢就更加大膽...更加放心...

個靚仔一隻手攬實我條小蠻腰…另一隻手就隔住我條黑絲...隔住我條底褲...摸下摸下...上上下下咁摸下摸下...
我唔知道呢個靚仔會對邊D女仔落手...

我唔肯定呢個靚仔係唔係新手上路...

我唔肯定呢個靚仔係唔係一個慣犯...

但我就可以肯定呢個靚仔唔係犯罪心理學家口中嗰D變態色狼~

即係你越驚越怕越唔敢開聲,佢就會越興奮嗰D~

我可以好肯定...呢個靚仔...只係純粹為左滿足自己既性慾而侵犯我...
由佢一開始驚我會反抗...猶豫不決...想摸又唔敢摸得太大動作...

到而家佢知我濕...知我有反應...知我都享受俾佢侵犯...變得大膽就睇得佢...佢只係純為左滿足自己既性慾而侵犯我...

而且同樣有可能...知道我都享受緊...就當係滿足下我既需要...

咁都算係各取所需姐~

講下講下...變態嗰個...好似係...我?

今晚出完

三句預告

[Day 01-平凡港女] PART 04

身後個靚仔繼續一隻手攬實我條小蠻腰…

另一隻手就隔住我條薄身黑絲...隔住我條白色底褲...捽下捽下...捽下捽下...
已經將[Day 01-平凡港女] PART 03 Upload上Facebook同紙言

睇黎你好鍾意痴漢情節喎

睇黎你好鍾意痴漢情節喎

呀Ken
Btw我鍾意Wing wing同Gigi多啲

睇黎你好鍾意痴漢情節喎

呀Ken

妹控嫩變態丫

睇黎你好鍾意痴漢情節喎

呀Ken

妹控嫩變態丫

你講緊自已
唔知今年會唔會落雪呢

個心落緊雪

PS4就快有貨了

你係指PS4 Pro?

乜都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞