【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
各位早晨
尋晚都唔知做乜 食飽四個鐘後對焦唔到 呼吸困難 手震 發冷 嘔到痴線
各位早晨
尋晚都唔知做乜 食飽四個鐘後對焦唔到 呼吸困難 手震 發冷 嘔到痴線

絕症
各位早晨

絕症

咁你地就要快D買齊三Parts《港男FF妄誌》喇~~~
我死左會好值錢~~~~
網址喺呢道~http://paperize.hk/product/%E6%B8%AF%E7%94%B7ff%E5%A6%84%E8%AA%8C-part-i-ii-iii/
各位早晨

絕症

我死左會好值錢~~~~
網址喺呢道~http://paperize.hk/product/%E6%B8%AF%E7%94%B7ff%E5%A6%84%E8%AA%8C-part-i-ii-iii/

揀錯左送貨方法
各位早晨

絕症

我死左會好值錢~~~~

揀錯左送貨方法

揀錯左邊種

上回講到個痴漢侵犯詩琳侵犯到扯晒旗~
當然詩琳都濕晒啦~
個痴漢仲想拎條J出黎磨詩琳喎~
詩琳先無咁蠢俾佢咁做~
詩琳隔住痴漢條褲幫佢打J~
仲搞到痴漢射到一褲都係~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

個靚仔俾我搞到一褲都係之後...慢慢咁鬆開手...

放返開我...

我就整理一下我條裙...

拉返好…著得正正整整咁...

再望一望玻璃窗裏面個靚仔...好似尷尷尬尬唔知點算咁...

嘿嘿...一褲都係唔知點算好呢?
講真嗰句...我而家都已經聞到好大陣精味~

我相信企喺身邊既人都會聞得到~

包括企喺我前面嗰兩個學生妹~

嗰兩個學生妹你眼望我眼~又撳一撳自己個鼻咁~

一定係奇怪緊點解會喺西鐵車廂裏面聞到精液既味道~
而我不知道個靚仔會唔會好好咁記住我個樣...記住我呢個令佢扯晒旗...好好攬又好好摸...仲要幫佢打J打到一褲都係既女仔...

返到去仲要不時都回味一下...

夜晚瞓前仲要諗住我黎打個J先瞓得著...

之不過我就一定唔會...

唔係話唔會記得呢個靚仔個樣...

係唔會諗起同佢喺西鐵車廂裏面搞到濕晒...
唔會回味...更唔會諗住佢黎自慰...

始終...西鐵既事...就由佢留返喺西鐵裏面啦~

至於我係唔係淫賤?

背住阿Ken做埋晒呢D衰野?

咩丫?我係被迫架咋~

我係被侵犯嗰個黎架咋~

我都係迫於無奈架咋~

咁我都無辦法反抗...就只好被迫享受囉~
強國教既~反正都被強姦~點解唔閉起雙眼好好享受呢?

所以話有時做女人都真係唔錯~明明就係享受~又可以講到自己係受害者咁~係無辜咁~

講出黎人地唔單止唔會責怪你~仲會憐憫你~

所以話邊個係獵人邊個係獵物都唔知~

繼續喺西鐵車廂去到美孚...

由美孚轉車去到太子...

又由太子轉車去九龍灣...
由美孚開始,都已經無乜學生趕返學。

車廂裏面都係得返D趕返工既西裝友同好似我呢D咁既OL。

個個都係又低住頭咁睇住部手機...

無停過...無變過...

睇住個個只係沈迷喺自己部電話...自己個Mon...自己既世界裏面...

我都唔理得人地咁多…唔使理人地咁多…
反正我地各自都有自己既生活…自己既煩惱...

自己都未搞得掂...仲邊有閒情逸致去理人~

坐喺中國製既地鐵車廂裏,不知不覺之間就黎到九龍灣~

我都唔記得左講添~係丫~我公司喺九龍灣~

喺屯門黎九龍灣都真係幾遠~

阿Ken唔使當值有佢接送就話方便唔使理咁多又可以喺佢架車上瞓多一陣~

但好似今日咁佢要當值既話,就真係唔多方便~
莫講話好似頭先喺西鐵車廂俾人非禮~轉車轉到頭都暈~

不過無計啦~喺香港生存個個都係咁上下~

習慣...生存耐左...不知不覺之間已經變成習慣...

我仲會習慣到幾多野呢?

我一步一步咁行出地鐵站...

“颼”冷風一吹...

原來今日都真係有D凍...
今朝起身既時候都唔係好覺...

可能因為有阿Ken喺身邊...

可能因為俾阿Ken搞到So Hot…

就算唔著衫...赤裸裸...都總係暖暖地...

感受住阿Ken既體溫...

有阿Ken攬住...

有阿Ken愛錫...

總會覺得好溫暖...
由細到大都缺乏安全感既我...總係要有個男人喺身邊先得...

平時係唔覺架~但當一個人既時候...就好覺...

好似而家咁...得我一個人既時候...總係好想自己男朋友喺身邊...

一個好有安全感既男朋友...

阿Ken絕對係...

但佢既安全感唔係只係放喺我一個人身上...

仲有廣大既香港市民...
一個好有安全感既消防員男朋友既安全感唔係只係俾佢既女朋友獨享...

仲要同七百幾八百萬個香港市民開心Share...

咁你話仲算唔算得上係有安全感?

好矛盾丫呵?

我地既世界本來就係由矛盾編織而成~

無矛盾...就無世界~
“颼”一個人食住風咁行過幾條街...過左幾個燈位...

好彩著左條薄薄地身既黑絲保下暖~

咁薄可以保得幾多暖?

黑絲係冬暖夏涼你唔係唔知丫化?

女仔就一定好清楚~

男仔唔理解既話,就自己買條返屋企自己著下感受下啦~
入到去大廈等𨋢,又係同一大班男人一齊等...

真係好奇怪...每日呢個鐘數,我都總係同一大班男人一齊等𨋢...

唔係話香港女多男少架咩?

點解我身邊總係有咁多男人出現?

我就真係唔知~

我亦都唔係好理咁多~

就算入到𨋢俾成班男人圍住都無乜感覺~
反正佢地就算唔係自己公司既同事,係其他樓層返工既西裝友都好,日日朝見口晚見面,個個都係熟口熟面,佢地想掂我都唔敢掂~

最多咪扮晒拎部電話出黎睇野,實際偷影我對腳返屋企又好~入廁所又好~J到夠我都話知佢~

反正我睇唔到就當無事~

人地要J你都真係唔理得咁多~

唔係既話就真係好唔得閒~

今晚出完

三句預告

『唔該~』我細細聲咁講一講...

面前幾個西裝友就好紳士咁行出𨋢~俾個位我出去~

就算一個幾唔怕羞既女仔,喺咁大班男人之中都要扮下害羞~
今晚要食粥清清腸胃

我死左會好值錢~~~~

揀錯左送貨方法

揀錯左邊種

揀左到門市自取
今晚要食粥清清腸胃

食晚打個邊爐暖胃
今晚要食粥清清腸胃

今晚打個邊爐暖胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞