【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
我就繼續扮晒無野咁...扮晒唔敢反抗咁...俾身後個靚仔摸下摸下...摸下我條裙邊...摸下我條黑絲美腿...

“飃”列車繼續行駛...我個身體就擺下擺下...搖下搖下...

身後既靚仔都跟住我既身體擺下...搖下...

越黎越大膽...見我既身體無任何既異常...一直Keep住僵硬咁任佢摸...佢就越黎越大膽...

靚仔隻手喺我隻大髀上摸下摸下...掃下掃下...喺我條裙邊掃多兩下就拉一拉高...輕輕咁拉一拉高...
要拉高我條裙嘛?

感覺住個靚仔隻手震下震下咁...輕輕拉高左少少...又停左手咁...

唔夠膽再拉高D?

怕再拉高D既話,我會阻止...我會反抗?

又要驚...又要做色狼…而家D港男真係無鬼用...

最大問題係你搞到人地濕濕地又唔繼續搞落去...叫人情何以堪呢?
就喺我等緊個靚仔繼續進一步既時候...個靚仔望一望閘門上既玻璃窗...反射望住我望住佢...

個靚仔望到我望住佢既時候有D驚訝...仲好似有D驚驚地添...

係因為無諗過會俾我見到你既樣?

無諗過會俾我認到你個樣?

怕我認到你個樣...會舉報你?
係唔係都好...我都係繼續扮晒無野咁...扮晒唔敢表露俾人知我俾人侵犯緊咁...搖下擺下...搖下擺下...

可能係個靚仔見我好似D怕事而唔敢出聲既受害者咁...所以個樣就同之前唔同...

再唔係單單既斯斯文文…

而係斯斯文文之中帶點...淫邪...

係因為已經可以肯定...我就係喺你手中無法脫身既小白兔嗎?

今晚出完

三句預告

個靚仔終於都再有動靜...

放喺我大髀上隻手有所舉動...

仲開始越摸越上...條裙就越掃越上...
痴漢西鐵
到戲肉你先黎停
到戲肉你先黎停

你懂的
淫底
Btw 褲都除埋你同我下回分解!?
淫底
Btw 褲都除埋你同我下回分解!?

高潮停下來 另有一番味道~~~
用大脾內則夾佢 夾到佢射
推到出Gigi

咁咪會射到一髀都係
留名

去啦卡比獸你好
推到出Gigi

推丫推丫
各位早晨
大家都要著多件衫
呢好又到流感高峰期
各位早晨

啱啱先起身落街食飯
各位早晨

啱啱先起身落街食飯

你仲諗得晏過我
各位早晨

啱啱先起身落街食飯

你仲諗得晏過我

享受埋最後幾日Sem break
各位早晨

啱啱先起身落街食飯

你仲諗得晏過我

享受埋最後幾日Sem break

Sem Break完左都未咁快開始忙啦

咁咪會射到一髀都係

條友唔除褲 夾到佢射都一樣

咁咪會射到一髀都係

條友唔除褲 夾到佢射都一樣

唔除褲又點夾到
唔知今年會唔會落雪呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞