【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
情聖故完左好失落
以為唔會完添
飛揚真係人生贏家

好想入去做design, 做gigi同事

咁講寶馬囉
i8真心正

正呀

我想買defender

有錢有錢
霸氣外露
大家又有無發現波子會用喺咩人身上

30以上

仆街多數都係揸波子
情聖故完左好失落
以為唔會完添
飛揚真係人生贏家

唔失落~一個故事既完結代表另一個故事既開始嘛~~~
情聖故完左好失落
以為唔會完添
飛揚真係人生贏家

好想入去做design, 做gigi同事

大老細講過要好好睇住佢兩個
邊個埋佢地身就死邊個

上回講到詩琳返到公司開部電腦勁慢咁~
就拎部電話出黎睇下D無聊WhatsApp~
一睇就睇到阿Ken WhatsApp左張相過黎~
係張扯晒旗既相~仲話掛住詩琳掛到扯晒旗~
詩琳就同阿Ken打情罵俏一下~
然後又俾老闆召左入房...侵犯?!
呢個世界真係好多變態佬~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 01-平凡港女] PART 05

賈老闆用手指尖喺我對北半球上撳多兩撳...壓多兩壓...摸多兩摸...

好似仲未滿足...仲未夠喉...

呢層就當然啦~

只係摸到我少少肉又點會滿足到死肥佬既性慾丫?

賈老闆對手又開始開下伸...開始向下摸落去...
正當賈老闆對手就快要揸落我對小饅頭之時...

『我會俾心機搵多D客返黎架喇~』我捉一捉實賈老闆對手!唔俾佢揸落黎!

賈老闆見我阻止佢繼續性侵我,就好無癮咁縮返開對手...又好無癮咁坐返埋自己個位:「你最好就真係俾心機去搵多D客返黎啦!電子課本D野有乜唔明就搵I.T.部既阿頭幫幫手!出返去啦!」

『知道喇賈老闆...咁我出返去先...』我就起身急急腳咁走返出去...

臨行到去房門前,我仲聽到...

「Doris入一入黎。」
我都未出呢個門口...咁快就召Doris入房喇?

係唔係真係咁梗火呀?

我出一出門,就見到Doris行緊過黎...

仲要已經除左件外套...解開兩粒鈕...露晒成條乳溝出黎...

使唔使咁戰鬥格丫...
Doris行過我身邊之時,仲要帶住淫笑向我點一點頭...

就好似同我接力咁既樣...

我都唔知係唔係應該回返個”辛苦你喇”既微笑俾Doris好...

可能間Office太細啦...等到Doris入左房...我都好快坐返埋自己個位...

又可能間Office真係太細啦...我可以好清楚咁聽到...
「賈老闆喔~咁心急既~」

「嘩!好大對丫~你真係好大對呀~」

「喔~你條野都好粗好大喔~」

「正呀~啜啜~真係好正丫~」

「喂丫~好痕丫~你搞到人地好痕丫~」

「黑絲~我要舐下~舐下你隻淫腳~」

「喂丫~濕晒喇~濕晒喇~啊~啊~啊~~~」
男人...係唔係個個都咁鹹濕?

瞓之前又扯晒旗...

瞓醒後又扯晒旗...

沖涼又扯旗...

出街前又扯旗...

返工搭車又扯旗扯到要非禮女乘客...

行街見到黑絲又扯旗...
上樓梯𥄫到裙底又扯旗...

入到𨋢圍住個女仔又扯旗...

返緊工都扯旗扯到要捉個女員工入房搞野...

男人幾時唔會扯旗?

射左都仲係扯住旗放入你個嘴道叫你幫佢用口清理啦!

唉...所以話男人真係...唉...
「啊~啊~啊~插我啦~快D插我啦~我濕晒架喇~啊啊啊~」

男人鹹濕...女人都淫賤...

仲要係越大波既就越淫賤...

你睇下Doris就知~

講起Doris...佢係我呢個部門既唯一一個同事...

我地部門既主管個位仲要係懸空左~

所以平日我同Doris都可以話係最Friend架喇~
而呢個Doris今年都係廿三歲~

唔好睇佢咁細個,對波就真係一D都唔細~

之前同佢傾衰野既時候,我都有問過佢有幾大~

佢話佢對波都有35D!

35D~廿三歲女細細粒粒咁都有成35D~真係唔講得笑~
而我都有真係試過揸落佢對豐乳~搓左幾下~

又真係好鬼彈手~又唔係裝假狗~

真係令我又羡慕~又嫉妒~

不過咁大波又咁細個既女仔就真係特別淫...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”你聽下而家Doris俾賈老闆抽插到啪啪聲就知啦~
講真其實都唔係第一次~

由Doris第一日黎見工嗰日開始,賈老闆就成日都召佢入去啪啪啪啪啪啪啪啪啪~

不過又好難怪既~

Doris又年輕~細細粒粒波大大~個樣又甜又可愛~仲要鬼咁淫~我係男人都會捉佢埋一二角女女女佢啦~

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

聽住D啪啪聲...
「唔...唔...啊…啊~啊!」

聽住Doris既呻吟聲...

「嗄...嗄...好正呀...嗄...嗄...」

聽住死肥佬流晒口水咁叫...

都真係專心唔到工作...

離晒大嫂架真係~間Office已經夠晒細架啦~你仲要喺房入面啪啪啪啪啪~嗌晒出黎咁~真係成間Office都聽到喇~
我就唔知其他同事點諗~俾Partition隔住晒咁都睇唔到佢地咩面容~

但我就真係無辦法專心工作囉...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

唔...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

唔...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

唉!我都係上下Facebook睇下有乜無聊野睇好過!
我又拎起部手機,打一打開個Facebook App…

九十幾個通知我就唔多理喇...

我就係理個Messenger先...

三十幾個...無開一日半日Facebook又有三十幾個Messages...

我撳一撳開個Messager...又彈左去個Messager個App...
點解要咁麻煩?

點解要彈黎彈去咁鬼死麻煩?

點解唔可以一個Facebook App開晒所有野~做晒所有野架呢?

點解係都要開九百幾樣野架呢?

我地呢D科技白痴真係唔懂架喎~

唉~算~反正喺我煩緊既時候,Messager個App都開著左~
我就睇睇有乜Messages先啦~

我就睇下睇下...

頭嗰幾個...

頭嗰十幾個...

頭嗰廿幾個...

頭嗰幾十個...

全都係唔識既?!
無錯喇!全部Send Messages俾我既人我都唔識既!

D Messages正經D既唔係話“HI Nice to meet you”...“HI做個Friend Ok嘛?”...“想做Friend”...“Make FD”就係話“你好熟口面 我地係唔係識?”...“我地係唔係小學同學?”...“你好熟口面 我地係唔係小學同學?”...“我好似喺邊道見過你”...

唔正經嗰D呢“你D相好正”...“你個樣好淫”...“你對腳好淫”...“你D相好好J”...“你個人好好J”...“How much?”…“1Q84?”...“My Home Your Home?”...“2185個0 Call我”...

二咩八五咩個零Call邊鬼個丫?

橡膠穎呀?好撚好笑呀屌你老味~

而我睇緊呢個就更加過份...“hi 我碌野又長又粗又硬 仲一定會即刻除褲屌爆你 幾時出黎切磋切磋”...

今晚出完

三句預告

碌野可以有幾長幾粗幾硬丫?

又點樣可以屌爆我呢?

仲要問幾時出黎切磋切磋添~
狗公無處不在
訓晏覺醒一醒都會扯
狗公無處不在
訓晏覺醒一醒都會扯

係喎 講漏左呢點添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞