【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
我呢D嬌小既女仔真係咁好玩?

D男人唔係鍾意大波既女仔架咩?

講起大波...個靚仔一直都無伸隻手上黎摸我對小饅頭...

或者佢始終都唔係咁夠膽...

唔夠膽伸隻手上黎...摸我對小饅頭又真係太揚...
個靚仔係唔敢伸隻手上黎...之不過就敢喺下面做得過份D...

個靚仔攬到我條小蠻腰實一實咁...用條巨棒磨下磨我個屁股仔...磨下磨下我個股罅...

磨下磨下…仲越磨越快...越磨越大動作…越磨越起勁...

十足十俾佢從後抽插緊咁...

搞到我鬼死咁舒服...舒服到雙腿都夾到實一實...夾實左靚仔捽我陰唇嗰兩隻手指...
個靚仔一邊攬實我條小蠻腰從後抽插我股罅...一邊俾我用對大髀夾實兩隻手指強行捽我陰唇...

個靚仔條巨棒真係好粗好硬...搞到我越黎越濕...

磨下磨下…條巨棒喺我股罅道磨多幾下...我感覺到個靚仔攬住我條小蠻腰隻手向後伸過去...向下伸落去...

個靚仔隻手伸到落自己條褲...自己條褲鍊道...

想拎條巨棒出黎...直接用條巨棒磨我屁股?
就喺個靚仔想拉一拉低條褲鍊之時...我就立即用隻纖纖玉手捉住左佢隻手...捉實左佢條巨棒...

隔住靚仔條西褲...隔住靚仔條底褲...捉實佢條又粗又長又硬既巨棒...

想拎出黎直接磨我屁股?我先唔會俾你咁做~

你估到你要射既時候,仲會用紙巾包住黎射咩?

肯肯定你會直接射落我條裙到...直頭直接射落我條薄身黑絲道...仲要用我條薄身黑絲抹乾淨...施施然咁行開當無事~

到時我成條薄身黑絲都係...分分鐘仲透埋入我條底褲道都唔知點算~
我就真係無你諗得咁笨~

要射野?唔係話唔得~

我用我對纖纖玉手...隔住靚仔條西褲...隔住靚仔條底褲...捉實佢條巨棒...Chok下Chok下...上下上下咁Chok下Chok下...

個靚仔都好識做...繼續一隻手攬返住我條小蠻腰…另一隻手就用兩隻手指隔住我條薄身黑絲...隔住我條白色底褲捽下捽下...

我Chok下Chok下靚仔條巨棒...佢又捽下捽下我濕到滴得出水既陰唇...

大家都跟住對方既節奏...就真係好似抽插咁...好似用緊佢條巨棒抽插我濕潤既道陰咁...
應該話相比起真係抽插...真係做愛...更加舒服...

有時真係摸起上黎仲舒服過性交...

總係好似...到位D...

我就繼續眼定定望住玻璃窗裏面個靚仔既鹹濕樣...Chok下Chok下...

個靚仔又望住我個樣...捽下捽下...

個靚仔既面容...由好似好舒服...好享受...慢慢變得好辛苦...好難受咁...

而喺我手上既巨棒...就越黎越粗...越黎越長...越黎越硬…
越黎越硬…越黎越硬…硬到好似鐵一樣咁硬...

呢種情況...即係話差唔多到男人既高潮...

差唔多要射...

如果係阿Ken...我只需要加快速度Chok多幾下...又或者含住啜多幾下...就會射精...

但我睇而家呢個靚仔...好似忍緊咁...好似唔係好想射咁...
梗係啦...如果而家射...就射到成褲都係~

之不過...我又點會放過你?

我加快速度Chok多幾下...捉到實一實咁Chok多幾下...

侵犯我丫喇?咁大膽丫喇?只係想滿足自己...可以一射...又唔諗下射落個女仔道既話,會搞到個女仔幾咁尷尬~唔知點清理好~

我再加快速度Chok多幾下...再捉到實一實咁Chok多幾下...

射野都要付出代價架~
我望住玻璃窗裏面個靚仔...留意住佢既神色...

個靚仔咬牙切齒咁...皺晒眉頭咁...

要射喇…忍唔住要射喇~

喺我手上既巨棒震左一震!

我立即用力握實...唔俾佢D精液射出黎住!
個靚仔面容扭曲咁...好似好痛苦咁...

俾我握到實一實既巨棒變得超級硬...好似快要一次過噴晒D精液出黎咁~

我就立即鬆一鬆手~我就感覺到有一大堆精液噴出黎~射落佢條底褲裏面~

我仲感覺到個靚仔成身震下震下...

「嗄...」仲細細聲咁呻吟左一下...

我再用隻手捉住佢個龜頭...搓下搓下...搓下D精液...印下D精液...等D精液透出黎...

我搓多兩搓...手指頭都感覺到靚仔條西褲有小小濕濕地...黏黏地...

嘿嘿...仲唔搞到你一褲都係?!

今晚出完

三句預告

個靚仔俾我搞到一褲都後之後...慢慢咁鬆開手...

放返開我...

我就整理一下我條裙...
技巧高超
好_甜呀飛揚
還我簡單小小嘅愛情故事
技巧高超

問你死未
好_甜呀飛揚
還我簡單小小嘅愛情故事

甜完又開始返愛情
好波
這些機會
好波
這些機會

你係唔係想一褲都係
應該會俾佢捽到我連塊陰唇都埋出黎...

謝校對

謝校對

BTW有D會用翻~有D會用反~究竟係翻定係反呢
輕輕一推
輕輕一推

推多幾下
各位早晨
又凍又好似想落雨咁 大家都要小心身體丫~~~
有時真係覺得 做女人好蝕
有時真係覺得 做女人好蝕

但係普通樣都有千軍萬馬喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞