【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
『真係架?』我又有D好奇...

乜D中年肥佬真係咁易射架咩?

我就真係真唔知...

我都未試過同中年肥佬搞過...

我只係試過俾個中年男人...
「真係架~我每次都要拎定盒家庭裝入去同佢玩~」Doris又笑淫淫咁既樣...

『下?套都你出丫?』俾人性侵都仲要自備Dom Dom?!

「梗係啦~唔係我出丫,佢實借D易中出我啦~我又無咁笨丫~」Doris好似看破紅塵咁擰擰頭...

咁樣真係唔笨咩?

「我又唔係想做佢既小三~又唔係想破壞人地家庭~大家都係尋開心~貪一刻的樂極忘形姐~點都要保護下自己既~」Doris又好似唔緊唔緊咁飲啖熱檸水...

呢一刻...我都真係唔係好明Doris諗乜...
你話我係淫底...鍾意勾引下人...挑逗下人...色誘下人既話...咁Doris呢D係乜?

假如我認我係淫...咁Doris呢?

仲有乜野可以形容到?

唔通就只有雞?

全部都係雞?
只要戴套,就可以同任何男人發生關係...

或者呢種想法都真係幾普遍...

或者晚晚都有好多呢D事情發生...

尤其喺老蘭...

戴左套就唔算係直接性交...
男人就屌套...女人就俾套屌...

無責任架~無負擔架~

大家都係貪一刻的樂極忘形姐~

咪說下謊~不眨眼睛~這愛情無人性~

男歡女愛或者就係咁啦~
之不過女人淫賤都要男人鹹濕先得~

你睇下在場D男人...

個個都仲係唔係𥄫住Doris對豐乳,就係𥄫住我對薄身黑絲美腿...

我仲望到有幾個西裝友𥄫到扯晒旗...成條西褲都凸起晒...

我輕輕翹一翹對腳...班西裝友條西褲又凸左一凸...

我再用隻腳仔玩下隻鞋仔姐...幾個西裝友仲要伸隻手入褲袋擺一擺返正條J...

鹹濕仔~
所以話男人呢~都係鹹濕架喇~

只係睇下忍唔忍得到~又睇下容唔容易表露出黎~

我相信Brian只係比較忍得~無咁容易表露出黎~(暫時~)

至於我啦喎~我都真係幾享受架~

幾享受俾成班男人視女女女~

因為我係淫底丫嘛~我認架~

只係...我會點到即止姐~
「好飽喔~但真係好難食喔~」Doris伸左個淫賤既懶腰~

『鬼叫我地都咁窮咩?你都係快D拋個身出黎做啦~』我就同Doris行返去工司~

「我先唔會~」Doris擺下擺下個身~對豐乳又搖下搖下~

『反正你咩仔都得架啦~賺埋錢既話咪一舉兩得囉~』又有得享受~又有得賺錢~幾好~

「唔同~唔收錢就叫做尋開心~收左錢就係做雞架喇!」Doris谷起塊面豬登擰擰頭~

有分別咩?
我真係覺得你而家咁既樣都係同雞無分別架咋喎...

我相信唔止係我...就連同佢搞過野既男人都會認定Doris係雞架啦~

既然都俾人認定左咯...點解唔直接去做雞呢?

唉~唔知~

反正我都唔係好明Doris諗乜~

亦都唔需要明佢諗乜~

佢點諗點做都唔到我理~

我自己都理唔掂自己~理人咁多做乜丫~
同Doris一上到返公司,就見到有個𡃁仔拎住束紅玫瑰喺我地公司門前撳下撳下個鐘仔...

『靚仔~送花黎架?俾邊個架~』我就撩下個𡃁仔~

個𡃁仔嚇左一嚇,面紅紅咁望住我:「我...我送花黎賈書有限公司既李詩琳小姐架...」

『哦?我係丫~』有人送花俾我?

「哦...李小姐請簽收...」個𡃁仔隊一隊束花俾我...又隊一隊支筆同張單俾我...

『哦...唔該晒丫靚仔~』我就大筆一揮~

簽完個靚名~攬住束紅玫瑰~無再理個𡃁仔望住我望到呆晒~就同Doris行返入公司~
「束紅玫瑰咁靚~邊個送架邊個送架?」Doris八八卦卦咁追問~

『仲有邊個丫~』我一邊拎一拎起插喺花裏面張卡,打一打開,『我男朋友丫~』

張卡寫住...“美麗動人的詩琳女朋友 任何時候我都係咁掛住你 最深愛你的男朋友Ken”

呢個阿Ken真係丫~

「嘩嘩嘩~咩日子丫?拍拖紀念日?」Doris古古惑惑咁打量下我。

『唔係丫~咩日子都唔係丫~』閒日黎咋嘛~
「好甜丫~會送花既男朋友已經難搵架啦~仲要想送就送~仲要寫D咁甜既字句~任何時候我都係咁掛住你~甜到入心丫~」Doris一副含春咁既樣~

『咁恨就快D正正經經搵返個拍下拖囉~』我就無Doris咁好氣~搵返個花瓶仔斟D水~插起束花~

「我重申我就係話會送花既男朋友已經難搵~所以唔係我唔正正經經搵個人~而係搵唔到呢個人~OK?」Doris勁妒忌咁既樣~

『咁就唔妒忌得咁多架喇~呵呵呵~』我唔理Doris咁多~拎盆花返埋自己位~

「車~好叻咩~睇你幾時散~」Doris都行返埋自己個位~
幾時散?就真係唔知~

不過阿Ken又真係幾好既~

無啦啦送花喎~你有幾耐無收過男朋友束花?

我諗未一齊既時候就收得最多~

一齊左之後?清明重陽都未必收得到~

所以Doris所講都唔係無道理既~

唔係唔想正正經經搵個人...而係搵唔到呢個人...

今晚出完

三句預告

[Day 01-平凡港女] PART 07

對住束紅玫瑰一做就做左成個下午...

一做就做左成日...
已經將[Day 01-平凡港女] PART 06 upload上Facebook同紙言
而係搵呢到呢個人... 啱啱好聽緊1874

仍然沒有 遇到 那位跟我絕配的戀人...唉

遇到卻得不到

無責任架~無負擔架~

男歡女愛或者就係咁啦~

無人之境~~

若世界陷進大騙局裡面 朋友亦難以發現

遇到卻得不到

好過遇到卻飛走

無責任架~無負擔架~

男歡女愛或者就係咁啦~

無人之境~~

共你隔著空在秘密通電 挑戰道德底線

無責任架~無負擔架~

男歡女愛或者就係咁啦~

無人之境~~

這個世界最壞罪名 叫太易動情

無責任架~無負擔架~

男歡女愛或者就係咁啦~

無人之境~~

這個世界最壞罪名 叫太易動情

但我喜歡這罪名
3P 3P
3P 3P

三男零女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞