【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
都好正常姐~

賈老闆話有乜唔明就去問下人丫嘛~

咁我而家又真係一直都有D關於電子課本上既野唔明喎~

咁我主動去問下人都好合情合理姐~

唔係發姣架~

更加唔係淫婦啦~

係咯~純粹問公司野~傾公事~你地唔好諗到咁衰先得架~
“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”

Doris仲喺賈老闆間房俾賈老闆啪啪啪啪啪啪啪啪緊...

真係聽到人地個心都煩埋~

都係唔好諗咁多~快D走過去Brian嗰邊先~

都係因為間Office太細既關係,行唔夠幾步就去到Brian個位附近~(絕對唔係因為我“姣”急!)

又因為我地間Office太細既關係,部門阿頭都係無房坐~(其實就只有賈老闆有房!)
我細細步~細細步~輕輕腳~輕輕腳咁行到去Brian身邊~輕聲咁講:『唔該~』

Brian好似俾我嚇左一嚇咁望一望過黎:「係?早晨詩琳~有乜可以幫到你?」

雖然話我地間公司唔係大,Office仲鬼咁細...之但係其實我地都好少交流...

所以都真係估唔到...估唔到Brian會記得我個名...

而我呢一下甜美既叫聲,都吸引晒成個I.T.部既同事望過黎...

成個I.T.部都係男仔...

果然I.T.出毒L~
『早晨丫Brian...係咁既…因為之前去見個客...咁佢就問起一D野...我又唔係好識答喎...咁所以...賈老闆就叫我黎請教你...』我扮晒怕羞咁~谷到塊面紅紅地咁~仲要搬埋賈老闆出黎添~

女仔點都要有返D矜持架嘛~

就算係濕到出晒水,都要夾實對腳~扮晒唔想俾人插~

唔係既話,又俾人話係雞架喇~
「哦~係丫~咁你有邊道唔明呢?」Brian雙眼望實我~仲要望住我展露出和靄既笑容~

唔單止個樣~笑容同把聲都勁似王浩信咁~

依~真係想引死人咩~

『唔...有邊道唔明丫...唔...』我又諗下諗下...

死喇...頭先就係心心急急掛住快D走過黎撩下人...一時之間都唔記得左諗要問乜添...
唔...Er...

我再諗左一陣...諗多幾諗...

「我都知會有好多地方比較難明~而我個位又...有D細...要你企喺道傾又真係唔係咁方便...不如...我地入去會客室傾...會唔會方便D?」Brian帶住和靄既笑容問一問我...

入會客室傾?

我同Brian入會客室傾?

孤男寡女喎…入房喎...

算唔算係俾個機會我做衰衰野?

今晚出完

三句預告

[Day 01-平凡港女] PART 06

既然Brian都主動提出同我開房...入會客室傾...

『嗯嗯...方便...方便...』咁我又卻之不恭喇~
淫婦
到底飛揚有幾鍾意古天樂
到底飛揚有幾鍾意古天樂

自戀
已經將[Day 01-平凡港女] PART 05 Upload上Facebook同紙言
淫婦

有狗公自然有淫婦
到底飛揚有幾鍾意古天樂

我鍾意古天樂鍾意到一見到佢就扯晒旗
到底飛揚有幾鍾意古天樂

自戀

我都想我係古天樂
點解時間好似講得咁快咁既
話咁快又到左星期五
話咁快又到左星期五

又放假

冇拖拍好悶
話咁快又到左星期五

又放假

冇拖拍好悶

病撚咗
假都冇撚埋
話咁快又到左星期五

又放假

冇拖拍好悶

無拖拍放假又一個人
話咁快又到左星期五

又放假

冇拖拍好悶

病撚咗
假都冇撚埋

放假就係要俾你病~~~~
病好又返工~~~~
話咁快又到左星期五

又放假

冇拖拍好悶

病撚咗
假都冇撚埋

買返幾日病假
話咁快又到左星期五

又放假

冇拖拍好悶

病撚咗
假都冇撚埋

買返幾日病假

ive仔冇權病 扣你出席率

病撚咗
假都冇撚埋

買返幾日病假

慘,我個時讀佢都係話冇論發生咩事都係計你3成出席率
話咁快又到左星期五

又放假

冇拖拍好悶

病撚咗
假都冇撚埋

買返幾日病假

又要使錢
話咁快又到左星期五

又放假

冇拖拍好悶

病撚咗
假都冇撚埋

買返幾日病假

叫人點埋名嘛~~~~

病撚咗
假都冇撚埋

買返幾日病假

慘,我個時讀佢都係話冇論發生咩事都係計你3成出席率

所以我地試過點名有廿幾人出席 但場內得五人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞