【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
doris搶仔記
doris搶仔記

食家需要搶仔嘛

大大力推
各位早晨
唉,一直都當個女仔fd係好朋友。今日先知佢當我係兵
推推推

願聞其詳
推推推

狩獵夢的人

願聞其詳

願聞其詳

你睇下有幾多人等緊同你分擔
男人就屌套...女人就俾套屌...

無責任架~無負擔架~

大家都係貪一刻的樂極忘形姐~

咪說下謊~不眨眼睛~這愛情無人性~

男歡女愛或者就係咁啦~

無人之境~~

若世界陷進大騙局裡面 朋友亦難以發現

共你隔著空在秘密通電 挑戰道德底線

如若早三五年相見 可來內心交戰
男人就屌套...女人就俾套屌...

無責任架~無負擔架~

大家都係貪一刻的樂極忘形姐~

咪說下謊~不眨眼睛~這愛情無人性~

男歡女愛或者就係咁啦~

無人之境~~

若世界陷進大騙局裡面 朋友亦難以發現

我信與你繼續亂纏 難再有發展 但我想跟你亂纏

我wtsapp status

我wtsapp status

講真一句 我都諗唔到WhatsApp Status寫乜好

願聞其詳

其實個大概情況係,我係走廊行過聽到
佢個fd

喂喂你同做好心得惡報好似幾close咁喎,其實你地係咪一齊緊架?

點會,我當佢兵嚟咋。你唔記得我想溝XXX(佢個師兄)既咩

我心諗,屌你老母啦。你之前屋企有事我當正你兄弟咁仆心仆命幫你,你當我係兵

願聞其詳

佢個fd

喂喂你同做好心得惡報好似幾close咁喎,其實你地係咪一齊緊架?

我心諗,屌你老母啦。你之前屋企有事我當正你兄弟咁仆心仆命幫你,你當我係兵

呢個情節可以用黎寫故
真心講句 以撚後都唔使旨意再幫佢~
有事既話叫佢唔好等 打二一八五個零啦~

佢個fd

呢個情節可以用黎寫故

屌,我啱啱識佢已經講明佢唔係我個type 真係哪來的自信

佢個fd

呢個情節可以用黎寫故

屌,我啱啱識佢已經講明佢唔係我個type 真係哪來的自信

港女~正宗港女心態~
咁你就唔好對人咁好啦~
做好心得惡報丫~~~

上回講到Doris話同肥佬搞野都幾好笑~
而且佢地又短又幼又好快射~
咪當返工搵地方Hea下囉~
返到上公司,詩琳收到花喎~
係阿Ken送黎既~
Doris就好羨慕喇~
詩琳叫Doris正正經經搵返個男朋友~
Doris就話唔係唔想正正經經搵個人...而係搵唔到呢個人...
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 01-平凡港女] PART 07

對住束紅玫瑰一做就做左成個下午...

一做就做左成日...

「我走喇~聽日見啦~」

又到放工時候...

『嗯~聽日見啦~』
老實講句...今日真係無乜點做過野...

不過唔緊要啦~返工梗係要Hea住做架啦~

咁落力好快無命架咋~

而我而家呢~就要準備一下要見人~

我係唔會唔記得今晚係要見呢個舊情人...
雖然話我平時都唔使點化妝~之但係用面油紙印下都要既~

我就入左女廁印下面油紙~又搽返D Cream~梳下把秀髮~照下塊鏡~睇下D衣物夠唔夠整齊~

確保妥妥當當之後就起程~

放工既時間都真係幾多人~

成個地鐵站都迫滿晒人~

我就只好靜心咁等下一班...等下一班...
等下一班...等下一班...被一個又一個死口死面攰到無晒表情既香港人包圍住咁等...

點解會咁架呢?

點解會變到個個都好似無晒目標咁架呢?

又由幾時開始呢?

又由幾時開始變到放工都唔識笑架呢?
我記得中學既時候,放學一班人都係嘻嘻哈哈~BiLiBaLah~

同幾個好姊妹行去睇下衫~坐下Starbucks~𥄫下靚仔~

又會俾班男同學扯下馬尾~揭下校裙~彈下Bra帶~拉下背後條拉鍊~

就算係俾人玩,總會有講有笑~總會笑容滿面~

但而家呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞