【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
會唔會寫埋羅海月同飛揚以前既故事

你係指佢地中學時期?

你係指佢地中學時期?

係,對佢地既故事好有興趣

你係指佢地中學時期?

係,對佢地既故事好有興趣

我都諗緊好唔好寫~~~~
因為呢...有朋友講過知道佢地最後都無一齊 個吸引力會少左
呢點真係幾傷腦筋
港男完到港女

咁第三個港係港乜好呢
幫手諗諗

港孩
X港男同Y港女生出黎嘅港孩
港男完到港女

咁第三個港係港乜好呢
幫手諗諗

港孩
X港男同Y港女生出黎嘅港孩

港孩點FF丫
你唔係要我FF小學或者幼稚園咁重口味嘛

上回講到女主角同佢男朋友阿Ken喺床上打得火熱~(無錯~我仲係未交代女主角叫咩名架~)
重甜丫~重甜丫~出左成千五字都未甜完丫~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

俾阿Ken玩到我超濕...

“滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...”

濕到我同阿Ken D陰毛都係爧納納既淫水...

我已經好濕...

俾阿Ken玩到我好濕...

『啊~阿Ken丫~嗯~啊~』我既下身...已經完全係不由自主咁搖擺搖擺...

阿Ken亦都好似好清楚我既需要...坐一坐起身...雙手搓起我對小饅頭...用口吸啜我粒凸起晒既乳頭...

比起小饅頭更加敏感既乳頭...
阿Ken左邊啜兩下...右邊吸兩下...

我都挺起個身...挺起到小饅頭...任由阿Ken左右左右咁吸啜吸啜...吸啜吸啜...

「唔唔...好好味丫...嗄嗄…好有乳香味丫...啜啜...」阿Ken舐下啜下...又啜下咬下我對乳頭...

『喂丫...喂丫...好衰架...呀~好舒服丫...你玩到人地好舒服丫...啊~』我就攬實阿Ken個頭,壓埋黎我對小饅頭道...

雖然話我D淫水不斷咁流出...但我既陰道就不斷收緊...包得阿Ken條巨棒再緊D...再緊D...
『啊~阿Ken...丫~嗯...嗯~咬...咬...啊~』咬到人地...咬到人地...

又雖然話已經包得好緊好緊...塞滿晒我成條陰道...但我都仲係好不由自主咁搖下搖下...Un下Un下...

「嗄...好彈...唔...唔...對波...好彈丫...唔唔...嗄...」阿Ken用力搓一搓起我對小饅頭...輕輕力咬下咬我對乳頭...

阿Ken越咬...我就越Un...我越Un就越興奮...越興奮就越要Un...
『啊~啊~啊~啊~啊~』我一邊挺起對小饅頭俾阿Ken舐啜對乳頭...一邊Un下Un下...一邊合埋對眼...抬起個頭...好好享受性愛帶來既衝擊...

好舒服...同阿Ken做愛...真係好舒服...

舒服到咩都唔使諗...咩都唔想諗...只係想可以一直俾佢用條巨棒抽插...插到最深最入...

「好正丫...真係好正丫...嗄...唔得喇...唔得喇...」阿Ken將我推一推落床...

我一瞓返落床之後,阿Ken就將我對腳放到上去佢膊頭...
『啊~好深...呀~』成條巨棒又頂住我個子宮口...

「好正丫...好滑丫...對腳真係好滑丫...嗄...嗄....」阿Ken捉一捉住我對腳...左舐一舐...右舐一舐...

『嗯~舐我喇~啊~插我~快D插...呀~』我對腳仔扭下扭下...個身又扭下扭下...

阿Ken見到我個樣咁淫...就壓一壓個人落黎...

『呀~呀~嗯...嗯...呀~呀!』我對腳就夾一夾住阿Ken個頭...

“啪...啪...啪...啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪”
阿Ken就開始抽插...

“啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪”

加速抽插...

“啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪"

每一下都係最深最入...

『呀~呀...插我...呀~呀~插死我...嗯...嗯...插死我呀~呀呀呀呀!』我已經進入無意識狀態...

只係知道俾阿Ken抽插到我好興奮...
“滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...”

興奮到D淫水都飛晒出黎...

「好正丫...好緊丫...真係好緊丫...嗄...包到實一實丫...我條J俾你包到實一實喇~」阿Ken雙手搓住我對小饅頭不停抽插...

“啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪”

『呀~呀~呀...唔得喇...呀~呀~我唔得喇~呀呀呀呀!』我就快俾阿Ken抽插到升天喇...

「嗄...嗄...我都唔得喇...嗄...嗄...嗄...唔...我都就快要射喇...我要射喇...」阿Ken雙手捉住我條小蠻腰…
『射啦...射啦...呀呀呀呀呀呀呀!』我都挺一挺起個人...

「射喇...射喇...要射喇詩琳!」阿Ken一挺...就將成條巨棒插到最入最深...頂住我既子宮口...

『呀~射啦~阿Ken~』我既陰道一收...緊緊咁包到阿Ken條巨棒實一實...

我可以好清楚咁感覺到阿Ken條巨棒喺我既陰道裏面震下震下...彈下彈下...

射精...阿Ken喺我既陰道裏面射緊精...

不停咁射...射左好耐...射左好多...
阿Ken一直射…一直都唔願抽返條巨棒出黎...

「嗄...嗄...嗄...嗄...嗄...好正丫…詩琳...你真係好正丫...唔...」阿Ken攬一攬住我...啜一啜我粒乳頭...再錫一錫我個嘴仔...

『嗯~阿Ken...唔唔...』我都攬住阿Ken...同佢打陣茄輪...

阿Ken壓住我喺床上...同我打茄輪...

打茄輪期間…都仲係唔願抽返條J出黎...

我就只好繼續用陰道包住半硬微軟既JJ...
同阿Ken喺張床上面攬攬錫錫左一陣...

「唔...詩琳...我地做消防既...今日唔知聽日事...所以我地要好好珍惜...每一次...」阿Ken好似依依不捨咁將條半硬微軟既JJ由我既陰道裏面慢慢抽返出黎...

阿Ken喺床頭拎左隻消防員Lego公仔鎖匙扣放喺我面前...Fing下Fing下...Fing下Fing下...

『你估你真係吳彥祖咩?』我拎一拎阿Ken手上隻消防員Lego公仔鎖匙扣,放返上床頭~
阿Ken...鍾偉健...係一個消防員~

佢個樣又真係幾似吳彥祖既~

「咩姐~我係消防員...我救過好多人...如果呢刻有人問我想救邊個...我最想救既人...係你。」阿Ken仲要扮晒吳彥祖鬼鬼地既口吻~

『夠喇夠喇~你唔好再扮啦~我真係忍唔住要恥笑你架喇~』我撳一撳住阿Ken把口~

老老實實咁講句...我會覺得...吳彥祖比起阿Ken...穩重得多囉~

今晚出完

新故三句預告

唔...應該由邊道講起呢?

應該由...我點樣識到阿Ken開始講起~

講起點樣識到阿Ken,其實都真係幾九唔搭八~

今晚出完

新故三句預告

唔...應該由邊道講起呢?

應該由...我點樣識到阿Ken開始講起~

講起點樣識到阿Ken,其實都真係幾九唔搭八~

唔記得刪返“新故”呢兩隻字添

hunnyBB豬
夠唔夠甜丫

WakeUpDream
我發現用藍色字唔係咁出
應該用咩色會好D呢
留名一身蟻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞