【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
各位早晨

食左早餐未呢
留名等屌Gigi
好掛住啲婆仔鞋
好掛住Emma個身材

婆仔鞋一定有
Emma既身材都一定有
留名等屌Gigi
好掛住啲婆仔鞋
好掛住Emma個身材

婆仔鞋一定有
Emma既身材都一定有

幾時出
留名等屌Gigi
好掛住啲婆仔鞋
好掛住Emma個身材

婆仔鞋一定有
Emma既身材都一定有

幾時出

耐心等下
一早起身又好似凍左咁既

老啦 飛揚
留名等屌Gigi
好掛住啲婆仔鞋
好掛住Emma個身材

婆仔鞋一定有
Emma既身材都一定有

幾時出

耐心等下

再唔出切左你
一早起身又好似凍左咁既

老啦 飛揚

老到虛
留名等屌Gigi
好掛住啲婆仔鞋
好掛住Emma個身材

婆仔鞋一定有
Emma既身材都一定有

幾時出

耐心等下

再唔出切左你

你認為我仲有得俾你切咩~~~~
留名等屌Gigi
好掛住啲婆仔鞋
好掛住Emma個身材

婆仔鞋一定有
Emma既身材都一定有

幾時出

耐心等下

再唔出切左你

有嘅都分哂比其他巴打

上回講到因為Ken要當值
所以我今日毒自一個搭西鐵
搭搭下我發覺...
後面有...
痴漢

準備出文

留名等屌Gigi
好掛住啲婆仔鞋
好掛住Emma個身材

婆仔鞋一定有
Emma既身材都一定有

幾時出

耐心等下

再唔出切左你

有嘅都分哂比其他巴打

碎晒唔知喺邊Luu~~~~~~~

搭搭下我發覺...
後面有...
痴漢

準備出文

唔該晒幫我諗好個“上回講到”喎~~~~~~

搭搭下我發覺...
後面有...
痴漢

準備出文

錯哂版

搭搭下我發覺...
後面有...
痴漢

準備出文

錯哂版

放心放心~我唔咁懶Dry Co既~~~
我會執執架喇~~~~

上回講到因為阿Ken要當值~~~
所以詩琳今日毒自一個搭西鐵~~~~
搭搭下詩琳發覺...
後面有...痴漢?!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

唔係丫嘛…唔係咁都俾我遇到痴漢嘛?!

我嘗試行前少少...

但因為我前面都企左兩個矮我成個頭既學生妹喺道...真係只可以行前少少...

而喺我身後嗰個人...又真係行埋左黎少少...行近左我少少...迫一迫埋黎少少...

比起岩岩...更加埋...更加貼...

唔係真係丫嘛…唔係真係咁都俾我遇到痴漢丫嘛…
我輕輕咁擺下擺下...搖下搖下...

我成個人仔都擺下搖下咁...企得唔係好定咁...

而且仲感覺得到後嗰個人又跟住我咁搖下擺下咁...

真係好貼...貼到感覺得到佢身體既搖擺...

唔係真係嘛…唔係真係...
『嗄!』我低聲咁叫左一聲...

因為我感覺得到...有隻手...有隻手指...有隻手指掂左一掂我隻大髀...

雖然話隔住左條裙同條黑絲...

但可能我對大髀都比較敏感...總係好似好清楚咁...好清楚咁感覺得到係隻男人既食指...

唔係真係丫化…唔係真係咁唔好彩咁都俾我遇到痴漢丫化...
我扮晒唔為意咁...但企得有D僵硬...

睇下個男人有乜舉動...會唔會有更過份既舉動...

我地架列車岩岩開始去緊荃灣西...

如果真係痴漢既話...呢段路程就係佢對我落手既最佳時機...

我繼續扮晒唔為意咁企喺道...
『唔!』我又低聲咁叫左一聲...

因為今次我係感覺到有兩隻手指...兩隻手指掂住喺我條大髀道...

係食指同中指...掂住左...仲掃下掃下咁...用兩隻手指...隔住我條裙...隔住我條薄身黑絲...掃下掃下...輕輕力掃下掃下...

果然真係...真係痴漢...

真係估唔到...估唔到會俾我遇到...
細細個既時候就已經聽過屯門出名多色魔...

係估唔到到我大個左都仲係有咁多...

“飃”列車一路行駛...後面個男人就更加過份...

好過份咁將成隻手放到落我隻大髀道...

或者佢係想爭取時間...

或者佢想喺到荃灣西之前可以再侵犯我多D...
因為佢知荃灣西有好多人落車...

又唔知我呢隻獵物會唔會喺荃灣西落車...

而個男人仲越黎越大膽...

好大膽咁伸隻手落我條裙邊...摸下摸下我條裙邊...摸下摸下我條薄身黑絲...

或者係因為個男人睇中我細細粒粒咁...容易落手...
好似無乜反抗能力咁...

仲好有可能會好驚...驚到唔敢出聲...

望住我個驚青樣,可能仲會好興奮...更加興奮...

而事實上,我無驚...一D驚既感覺都無...

其實色狼又好色魔又好痴漢都好,咪又係男人一個~

又唔係真係怪物~

有乜好驚?
而且...我睇呢個喺我身後摸緊我大髀既男人...西裝筆挺...斯斯文文...高高地...青靚白淨...靚靚仔仔...又少少潮潮地咁...都唔錯丫~

俾佢摸下都...幾好Feel丫~

我透過閘門上既玻璃窗反射望住我身後個男人...

佢仲係好似未察覺到我望住佢咁...

繼續沈醉喺我條裙邊...喺我條薄身黑絲之間...
俾個靚仔摸到有Feel...就唔算係俾人侵犯~

唔算俾人侵犯...仲可以好好咁享受一下~

邊個話女仔俾人摸就唔可以好好咁享受?

你估就係得你摸人先叫做享受?

可能真係有部份俾人侵犯既女仔會驚~會怕~唔敢大嗌出黎~

但亦都有D女仔會好似我咁~俾個幾靚仔下既男仔摸到有Feel而唔出聲~

扮晒被迫咁享受被陌生人愛摸帶黎既衝擊~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞