【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
啱啱發覺,飛揚好鐘意mini copper? 好似情聖同港女既好男人都係揸mini copper
ken遲下飛甩女主
剩係sem 死男人

可能係詩琳玩阿Ken玩到厭呢

詩琳終極淫底
中意埋d刺激野
遲下一定有黑人sm情節
啱啱發覺,飛揚好鐘意mini copper? 好似情聖同港女既好男人都係揸mini copper

俾你發現在添~~~~
其實我會用幾種車去反映唔同層面既人~~~
日本車 Mini copper 瑪莎拉蒂 法拉利 林寶~~~~
點分就大家自己諗諗
ken遲下飛甩女主
剩係sem 死男人

可能係詩琳玩阿Ken玩到厭呢

詩琳終極淫底
中意埋d刺激野
遲下一定有黑人sm情節

淫唔淫只係睇下佢表唔表露出黎
正如男人都係鹹濕一樣

俾你發現在添~~~~
日本車 Mini copper 瑪莎拉蒂 法拉利 林寶~~~~
點分就大家自己諗諗

Emma最憎法拉利
利申:好鐘意458同California t

俾你發現在添~~~~
點分就大家自己諗諗

Emma最憎法拉利

因為Emma同飛揚都係鍾意林寶
嗱法拉利超級正
仲有F12
平平地玩488 GTB都唔差
不過要我揀一定係揀林寶

俾你發現在添~~~~
點分就大家自己諗諗

Emma最憎法拉利

嗱法拉利超級正
仲有F12
不過要我揀一定係揀林寶

平平地都488
我買部mx-5都要諗過度過呀屌你

俾你發現在添~~~~
點分就大家自己諗諗

Emma最憎法拉利

嗱法拉利超級正
仲有F12
不過要我揀一定係揀林寶

平平地都488

我係指有錢玩得起超車既有錢人

俾你發現在添~~~~
點分就大家自己諗諗

Emma最憎法拉利

嗱法拉利超級正
仲有F12
不過要我揀一定係揀林寶

平平地都488

我係指有錢玩得起超既有錢人

平平地都488

瘋狂打錯字
Btw 我覺得Maserati 部granturissmo幾襯Gigi

平平地都488

瘋狂打錯字
Btw 我覺得Maserati 部granturissmo幾襯Gigi

我覺得GiGi岩揀Pagani: Huayra

平平地都488

瘋狂打錯字

瘋狂打錯字

都啱,靚到離地既感覺

瘋狂打錯字

識嘢Pagani

瘋狂打錯字

都啱,靚到離地既感覺

因為我覺得Pagani Huayra有一顆野性奔放既心

瘋狂打錯字

識嘢Pagani

其實我都真係幾鍾意Pagani
不過近期Huayra都出得有D Hea
尤其係bc
不過17年好似話出Roadster
如果係都幾有誠意既
講車, 我即刻深潛先
講車, 我即刻深潛先

咁講寶馬囉
i8真心正
各位早晨
各位早晨

各位早晨

醒左又想訓過
講車, 我即刻深潛先

咁講寶馬囉
i8真心正

正呀

我想買defender
講車, 我即刻深潛先

咁講寶馬囉
i8真心正

正呀

我想買defender

有錢有錢
霸氣外露
大家又有無發現波子會用喺咩人身上

咁講寶馬囉
i8真心正

正呀

我想買defender

有錢有錢
霸氣外露
大家又有無發現波子會用喺咩人身上

30以上
情聖故完左好失落
以為唔會完添
飛揚真係人生贏家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞