【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
各位早晨
潮濕到張檯都濕濕地

新嚟個lecturer好靚女

無相你話個lecturer係苟芸慧都得架啦

等我搵下有冇概念圖先 發覺自己好易俾姐姐吸引到

嚟張真圖

嚟張真圖

無相你話個lecturer係苟芸慧都得架啦

等我搵下有冇概念圖先 發覺自己好易俾姐姐吸引到

嚟張真圖

不了,俾人知道我係邊個就冇得上連登叫春

怯 你就柒一世
睇下yanny算啦你地
睇下yanny算啦你地

Yanny剪頭左頭髮更似GiGi

上回講到詩琳又俾老闆召左入房侵犯~
呢個世界真係好多變態佬~
但詩琳就梗係唔忍啦~
賈老闆見得唔到手,就叫Doris入去啪啪啪啪啪啪啪啪啪~
詩琳聽住賈老闆同Doris喺房入面啪啪啪啪啪啪到無心機做野~
就上Facebook睇下無聊野~
一睇就睇到好多白撞既男仔Add詩琳~
有個仲Send左句“hi 我碌野又長又粗又硬 仲一定會即刻除褲屌爆你 幾時出黎切磋切磋”添~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

碌野可以有幾長幾粗幾硬丫?

又點樣可以屌爆我呢?

仲要問幾時出黎切磋切磋添~

而家D人係唔係痴線架?

谷精上腦丫?

無錢叫雞丫?

總係咁鍾意上Facebook丫~IG丫搵SP架呢?
係唔係真咁窮丫?

下下都要搵免費~

有次仲Cheap丫~話房錢AA喎~

都痴痴地既~

你唔係真係以為自己好靚仔~好大碌~成個古天樂咁丫化?!

你只不過係條雞蟲黎咋~

無錢叫雞上網搵免費西...唉~而家D港男真係好鬼死Cheap~
你可能話:「唔想俾人搵到你咪Set做無人可以搵到你囉~Set做無人睇到你D相囉~放得D淫相出黎勾引男人就係淫西啦~」

大佬呀!Facebook丫~IG丫嗰D Setting咁鬼複鬼雜,我識條鐵咩~

對住咁鬼複鬼雜既介面撳撳撳撳左幾分鐘都覺得煩啦~

咪唔鬼理佢咁多囉~

你估我好似你地班毒L咁咁鬼得閒研究咩?
但你地班毒L就係咁得閒喺Facebook丫~IG丫裏面搵J圖~

仲有D毒L扮食家搵食…

我睇住條友張相鬼死咁毒既樣...

仲要上緊線...

好~又等我睇下你有幾長幾粗幾硬~
我喺個輸入欄裏面隨便打左“幾長幾粗幾硬先?”幾隻字~Send過去~

唔使過一兩秒...

*噹* “你俾我睇下你D淫相 我咪俾你睇下我有幾長幾粗幾硬囉~”

而家D人真係好鬼得閒~

仲要好鬼無聊~
我又喺個輸入欄裏面隨便打左“係唔係我Send D淫相你睇,你就俾我睇返你有幾長幾粗幾硬先?”幾隻字~Send過去~

又唔使過一兩秒...

*噹* “你Send完俾我 我就立即Send我碌又長又粗又硬既碌鳩俾你睇~”

鹹濕仔~

我就開著個相機App出黎~

將條已經有D短既套裝裙再拉得高少少...但又唔會露到底...
翹一翹對腳...

將個鏡頭好似偷偷地咁對住我條裙邊...對住我對美腿...對住我用隻腳…甩下甩下隻鞋仔...用腳尖玩下隻鞋仔...

“咔嚓”影張相~跟手就Send俾個鹹濕仔~

過左一陣...大約過左五六秒左右...

*噹* 個鹹濕仔就Send左張偷偷地影住自己坐喺張凳...著住條牛仔褲...隊左條又長又粗又硬既陰莖出黎...
真係成條陰莖隊晒出黎...扯到直一直...

個龜頭仲要充晒血...

成條陰莖都起晒青筋...

係唔係真係咁扯旗丫?

*噹* “真係好扯旗呀!Send多D淫相俾我~好好J丫~真係超好J丫~我好想J你D淫相呀!”
係真架喎~

講到出口添喎~

乜我真係咁好J架咩?

點先叫好J呢?

點解會好J呢?

好J係乜野感覺黎架呢?

係唔係就好似我見到古天樂都立即濕晒咁呢?
或者可能真係啦~

之不過...

我Save低張JJ相之後,再喺個輸入欄裏面隨便打左“俾張黑絲相你你就Send條J俾我睇~高登見啦鹹濕仔~”幾隻字~Send過去之後就撳著個WhatsApp~

再喺“姊妹淘”個群組道Send頭先個鹹濕仔張JJ圖加埋佢D Facebook資訊出去~

再跟手打多幾隻字“邊個姊妹有性趣就自己聯絡佢啦~”~
所以話而家D港男幾咁蠢~

求其Send張曬腳相丫~黑絲相丫~短裙相丫~乳溝相丫就Send自己條J俾人睇~

完全唔怕會俾人拎去開心Share丫~放上高登派花生丫咁架喎~

用下體諗野真係白痴D~

望一望返個WhatsApp...

*噹* “嘉嘉:嘩嘩嘩~好大碌喎~”
*噹* “Mikiii:嘩嘩嘩~好似好硬咁喎~~~"

*噹* “SaSa:嘩嘩嘩~目測真係含唔晒~~~~~~"

*噹* “Yee:嘩嘩嘩~想插死人咩~~~~~~"

*噹* “Yuki:嘩嘩嘩~仲大碌過我老公呀~~~"

*噹* “ManYan:你仔都有埋就唔好再諗喇~~~”

*噹* “Yuki:車~FF下咋嘛~”
*噹* “SaSa:乖乖地收心養性~留返俾我地呢D饑女享用啦~~~~~~"

*噹* “Yee:梗係放上Facebook開心Share啦~~~~~~”

*噹* “Mikiii:梗係放上高登開心Share啦~~~"

*噹* “ManYan:不如問下佢有無性趣多P啦~~~~~"

*噹* “嘉嘉:邊個有性趣?+1”

*噹* “Mikiii:+2"

*噹* “SaSa:+3”

*噹* “Yuki:+4"

*噹* “Yee:+5”
*噹* “ManYan:我 嘉嘉 Mikiii SaSa Yuki返屋企湊仔啦~Yee 好我地五個人一齊玩5P~”

*噹* “Yuki:好衰架你地~”

*噹* “ManYan:為你好咋~”

*噹* “嘉嘉:為你好咋~”

*噹* “Mikiii:為你好咋~"

*噹* “SaSa:為你好咋~”

*噹* “Yee:為你好咋~”
5P?

加埋個鹹濕仔係6P先岩丫~

所以話D女人係唔識得計數~

不過唔緊要啦~反正都唔關我事~

我都無打算要加入戰團~
你話發起嗰個係我,自己都唔去玩埋一份?

算啦算啦~我真係無乜性趣~

你話我搞下事就OK~搞下野就免喇~

我咁樣搞事法,唔怕條鹹濕仔爆我張淫相出去?爆我Facebook出去?起我底?

有乜所謂~

我都只不過係一相晒黑絲相~

就算俾人喪J都無乜大不了~
反正喺唔知既情況之下都俾人s J過唔少次架啦~

唔介意再俾人s J多D~

如果俾人爆Facebook起底話我係淫底既就仲好~

玩下手俾D富幾代丫~有錢佬丫~有錢伯伯丫睇中既話,俾佢玩返一頭半個月都收幾百萬啦~

真係好過做吳若雞架~
雞~全部都係雞~

係咁架啦~

瞓喺張床合埋對眼當俾鬼壓咁就有幾百萬喎~

你係女你都拋個身出黎啦~

玩下手識得濕既時候都出黎做援交啦~
你D同學廿一二歲大學畢業出黎呢個殘酷既社會唱高山低谷之時,你就買左幾層樓收緊租享受人生啦~

大家都係各取所需姐~

之不過如果真係俾我有咁既機會既話...

我又係唔係真係...可以放低自己樽鹽...

同一個自己唔愛既人...喺床上...

任由嘔心既陰莖...狂抽猛插?

今晚出完

三句預告

會唔會同一個自己唔愛既人...上床...

如果話完全無感覺既話,我諗我就真係投入唔到...

但如果話有少少感覺...有少少好感呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞