[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
唔好逼自己食屎

Hail Hydra

又做marvel又做DC
Talbot 咪有Supergirl
Golden Glider Posion Ivy

SG已經好耐唔見佢
BTW Captain Singh之前係arrow s1做卒仔差佬
追緊Flash,
Run Iris Run呢集係咪可以唔睇?真係唔想睇
唔好逼自己食屎

主要講有個亞洲人係bus meta可以拎走meta能力再比其他人
跟住比左Flash能力Iris
如果要去到下集個方法
其實diaz即係輸晒
完全無boss味無boss honor無boss風範
只係個thug

咁佢定位的確係黑社會冇乜崇高理念
但我唔中意佢空裝打交用刀仔 冇曬原則
唔係好記得 個亞洲人唔係話幫佢地打devoe既咩
去左邊 定已經到devoe殺左
對佢無乜印象係幾時死
追緊Flash,
Run Iris Run呢集係咪可以唔睇?真係唔想睇
唔好逼自己食屎

主要講有個亞洲人係bus meta可以拎走meta能力再比其他人
跟住比左Flash能力Iris
唔係好記得 個亞洲人唔係話幫佢地打devoe既咩
去左邊 定已經到devoe殺左
對佢無乜印象係幾時死

係starlab 同null同folded man一齊被殺順手殺埋ralph
arrow 今集 john 個friend 之前有無出過場?
完全無印象
有出過
dick做robin個好似係flashback黎
https://www.youtube.com/watch?v=F5B9jmB_4oM

一望以為綠箭,望落又唔錯
姐係已經係夜翼?
又拍robin hood
不過好似幾正
上次扮oli比人射
好撚戇鳩arrow真係
依幾日一次過睇返arrow 19 20 21 集
無追post 係咪換左人拍 好似睇左另一套劇咁 好睇左好多咁 啲內容正常返啲 前幾集thea 同roy果到膠到 講diaz依條友變大佬既過程都算近年最好睇...
依幾日一次過睇返arrow 19 20 21 集
無追post 係咪換左人拍 好似睇左另一套劇咁 好睇左好多咁 啲內容正常返啲 前幾集thea 同roy果到膠到 講diaz依條友變大佬既過程都算近年最好睇...

最近幾集的確正常左
今集係好睇既
我惗係ARROW劇本team終於係WB唔比用Deathstroke後回復返,唔再係臨急臨忙寫出黎(Caydon James線 )真係認真去寫
今集我覺得好睇在肉緊
但係個flow同flash太似
Flash 廢d 廢都 都唔撚派
想問下大家去邊睇劇
楓林停鳩左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞