[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
真係,仲要明明S5係好正,個反差大到
一直冇追呢堆劇係因為成日俾人話劇情屎 所以冇入坑
睇第一季既頭2集,同所有hey kid 出現場面就夠嫁啦
成季season5都好高質
明明chase係咁多個大佬入面最貼地嗰個
但係就可以對oli做到最大damage
到最後都冇話輸啲乜咁

然後睇番s4 damien 識魔法嘅on9仔
睇完avg3
devoe=thanos
一直冇追呢堆劇係因為成日俾人話劇情屎 所以冇入坑
睇第一季既頭2集,同所有hey kid 出現場面就夠嫁啦
成季season5都好高質
明明chase係咁多個大佬入面最貼地嗰個
但係就可以對oli做到最大damage
到最後都冇話輸啲乜咁

然後睇番s4 damien 識魔法嘅on9仔

Chase係最痴線一個
正如Joker論武力一定唔夠Batman抽,但仍然係佢最大敵人之一
痴線佬係最難對付
Diaz既敗筆有兩點
第一,佢比Cayden James浪費半季時間搞到臭曬
第二,佢既出現係Prometheus之後,觀眾經過s5高潮後難免會提高左標準
Btw係咪有新劇CW Kerpton?
Snart 真係走了

Btw係咪有新劇CW Kerpton?

krypton唔係cw,係syfy
隔離有po
arrow都開始入直路,flash唔知喺到做緊乜
好似仲差過當年arrow s3
arrow爛布佬
呢個真係完全唔知做乜
出一出 又講到佢知人炸咗佢個城之後好掙扎咁
點知轉個頭個劇本就寫走佢
無咁多劇情好心就分幾集俾LOT
WTF
到底d人物可唔可以連貫少少
每集都有新人出黎好快死
arrow爛布佬
呢個真係完全唔知做乜
出一出 又講到佢知人炸咗佢個城之後好掙扎咁
點知轉個頭個劇本就寫走佢

好似話今季會再出現架喎
legend of tomorrow由ep8開始開始同其他劇crossover,想問下個次序係咁

直落咁睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞