[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
Agent Smith
條黑鳩得兩句對白:Barry, Barry whats wrong
唔知呀 但係barry一個應該打唔爆個衛星
打衛星個度一定唔會死啦
死左點生個女出黎
仲有第三季去過未來個陣都冇事
對唔住冇諗到
Zoom依隻照copy rf既都話好睇
第二季同第一季一撚樣
最估唔撚到既係無恥到照copy上一季
依幕好
一出就俾人搞掂
咁又唔洗對唔住
編劇太垃圾啦
希望佢下季寫呢幕寫得合理啲唔係就即棄
呢幕我都覺得好鳩
如果下季係跟漫畫寫Devoe死後帶黎更大禍害就好
不過睇個勢又唔似係咁
Arrow下季又加人
"an ambitious, young, anti-vigilante recruit at the SCPD"同"a successful tech wizard who is gay, and who harbors a heartbreaking past".
又係呢幾味 完全冇睇頭
Joe 1969
Harry 1963
Henry 1955
Nora個演員真人仲老撚過Grant Gustin同Candice Patton
Joe 1969
Harry 1963
Henry 1955

Harry大過Joe
Arrow下季又加人
"an ambitious, young, anti-vigilante recruit at the SCPD"同"a successful tech wizard who is gay, and who harbors a heartbreaking past".
又係呢幾味 完全冇睇頭

1.Dinnah
2.Curtis
我當時都O咗嘴 NORA? 唔係佢老母咩.......
不過TV改劇情是常識吧.....
同佢最老友嘅hal都無出現過 唔通美國人都唔太like綠色.....
話唔定下一季bart會出現
綠燈俠特效燒錢

真係技窮了
掛住s3 hr
根本個series一早要完
唔一定
history應該唔suppose有time travel
所以可能由巴仔好耐之前穿越 同未來自己講野 得知要用思想抑制器打devoe個下 就改變左history
睇完Flash 拎呀媽個名改做個女名都岩既,但係冇睇漫畫其實有冇呢個人架?
The breakdown has stated that The Flash is beginning casting for a character named “Desmond Paull”, which is likely a codename for a DC rogue that will be making his debut on the small screen. 

下季主要對手
開頭睇頭1,2季都會睇下個time travel點改到「合理」.但自從FP之後就亂到鬼咁.
又話KF因為FP出現,宜家又話細個出現
細個出現可能係nora再改過timeline?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞