[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
咁多季結尾最正係S2,至少最後係摩天輪鬥得好睇

佢個女有兩隻色閃電?
咁多季flash我覺得Zoom係最好睇嘅villain,
reverse flash俾cw玩爛咗
下季flash大家有冇心水打邊個好
冇錯,同埋有劇情估下
最記得barry 同 cisco 去地球2 係到自拍
下季flash大家有冇心水打邊個好

而家呼聲最高係Godspeed
睇完
戰損unmask好型
Nora個演員真人仲老撚過Grant Gustin同Candice Patton
還好啦
死老豆咪比佢返黎一次出下場(雖然理論上返個時唔知佢會死)
打thinker咁樣跑走
其實一開頭唔打就跑咪得
其實今次算唯一good end
之前每次season finale都會因為巴仔而做成下個season既事件
睇得出唔後生
應該唔係
照咁睇本身barry可能會死 之後個女救左佢
依家fuck up左timeline

純粹9估
thinker咁就收左皮
有哂堆POWER基本上無敵

最後輸俾感情
屌你老母,編劇真係違反上季魔術師講Devoe個結局
應該冇估錯,barry打衛星本來應該死咗,但個女time travel,幫barry打衛星
個幕loop返轉頭應該係咁嘅意思
至於joe個女應該都被fuck up埋
呢幕真係編得好有心思
但個堆密碼仲未解到
如無意外應該下季解,btw下季有Flash Museum未
都可能係
因為而家巴仔都唔係用咩思想抑制器打贏devoe
可能timeline已經一早changed
有諗過反噬
唔知加科技轉移個一part有咩用
不如一早唔好加 由得佢完
要凳波鐘嘛
打Thinker個part真係好on9 但已經係下半季咁多集黎講最正常一集
如果Nora唔幫老豆打爆個衛星會點
但你諗下,Nora係打爆之前已經出現,有無可能下季個big fuck up根本就唔關個衛星事,係關於細佬or其他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞