[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
sg 都起碼會考慮如果可以救番咁多人,可能殺左佢會更好,屌你老母flash收皮拉
今集sg 兩女開始鬧交
又係好似flash咁大愛

Flash係真左膠
SG最多都係左 未害死自己隊友
sg 都起碼會考慮如果可以救番咁多人,可能殺左佢會更好,屌你老母flash收皮拉

最垃圾英雄
重點係呢隻flash好撚廢,
屌你四季以嚟集集都俾人打到仆街,
之後扯晒蝦咁叫「guys」咁,
你唔悶我都悶啦
其實知臭閪係紫電就夠
但係我覺得今季flash好正
Devoe係咁屈機
睇咗成季,期待佢有咩驚天大陰謀...

原來佢要令所有人變成弱智...屌佢老母

Curtis咁柒不了
係變到佢地唔識得思考
Devoe就可以順理成章咁做神控制地球人
這傻逼編輯絕對是在黑DC,綠箭連忍者大師都殺了,結果卻被一個街頭混混揍得滿臉是血,你特嗎是在黑蝙蝠俠啊,綠箭殺了刺客聯盟頭頭,蝙蝠俠也打贏過忍者大師,結果手刃了忍者大師的人卻被一個混混暴揍,你是想說綠箭和蝙蝠俠還不如一個接頭混混身手厲害嗎?麻批的! !怎麼每一集的邏輯都這麼智障,就好像每一集的編輯都是不同的人在寫一樣,上一集迪亞茲還氣的把鏡子都打碎了,這一集就強行吹迪亞茲無所不能,不是一般人,他太強大了,甚至心裡沒有憤怒,去你麻痺?沒有憤怒上一集還怒砸鏡子?一個超能力者怕一個接頭混混?超能力者一張嘴就能吼死一堆人居然怕一個街頭混混,這尼瑪降智劇情讓人家強行怕迪亞茲啊?一個街頭混混富的能把整個城市都收買下來卻沒有錢給自己買幾個幫工當人手,只能帶個黑海妖,同樣是毒梟,你看看現實世界裡的哥倫比亞大毒梟,人家黨羽滿天下處處都是自己的人,再看看迪亞茲,能買通一個城市的人卻上上下下的大事小事都只能自己打理,既沒有物力資源也沒有人力資源到哪里辦事還只能親自開車連司機都請不起,就這麼一個癟三就直接劇情強行強大了,強行買下一個城市了,綠箭之前還在直搗虎穴要做了迪亞茲,這集明明都有機會殺了卻又開始白左婊說什麼:你不投降的話我就。 。 。 。 。去尼瑪比的實在不能忍了,你這傻逼編輯你是有記憶障礙嗎?遇到雜兵就一箭放倒了,遇到迪亞茲就強行白左婊發作,讓迪亞茲給反殺,我忒麼就懷疑這劇集根本就沒編劇,所有劇情都是製作人他7歲兒子摳屁眼想出來的,怎麼想的就怎麼拍,怪不得西亞的演員要離職,在這劇組裡待著智商會下降的

喺人人到down新一集arrow,見到個大陸評論其實講得好應棍

集集係咁神化Diaz收買晒成個城市,隻手遮天

今集最尾Laurel開技嗌Diaz都可以即時原地起返身,真係得啖笑
好撚憎Diaz,尤其係個演員,把聲好作狀
一開始Cayden James集合堆villian入面最憎就係佢
diaz權力仲勁撚過習帝
得罪講句diaz真係矮得濟...
佢呢種行出嚟講好打講霸氣嘅角色應該高啲先有嘢睇,你話好似caydenjames就話玩tech玩智謀個樣普普通通都夠霸氣,但Diaz
笑死
The Dragon 嗰集營造個氣場係好嘅,但做到完全冇人咁打佢就太誇張。喺成班Quadrant人面前開槍殺 大佬都冇人還手係有啲離譜
Confirm左Black Siren今季唔會死,同埋係S7既regular
Rene嘈左咁多集無啦啦做返個超級好人
雖然有啲格硬黎但都起碼叫少個煩膠......

我真係好撚驚佢最後Oliver 搵佢答返Oliver :
This doesn't change everything Hoss
好似話flash下季既敵人係今季最尾會岀場
希望唔好係speedster 依家快到咁都輸既話好唔合理 同埋唔想再睇barry比人屌打 睇左3季
Arrow 摺埋佢算啦,愈來愈悶 ,已經冇野好寫
Flash其實都差唔多了
睇Love, simon有Wally
留名
追緊the flash, 第3季好似最好睇
呢下真係失鳩望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞