[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
barry呢對夫婦真係仆街冚家產,搞散完Cisco,然後又勸Caitlin收皮,戇撚鳩,係都臭西收皮先啦
btw BABYGROOT屌你老母
根據媒體資訊,今年的第六季將會是演員保羅.布萊克索恩合約到期的時候,演員已經向劇組說明想要離開影集群找新的演藝生涯發展的意圖
僅剩兩名元老成員!《綠箭俠》男星退出第七季演出

CW 美劇《綠箭俠》(Arrow)繼先前薇拉賀蘭德(Willa Holland,飾演「快手」蒂雅奎恩)追求個人事業發展離開後,再公布保羅布萊克索恩(Paul Blackthorne,飾演昆汀蘭斯)將於第六季後離開,讓已獲續訂的第七季僅剩兩名元老成員。

保羅布萊克索恩自 2012 年該劇試播集登場後直到現今,其飾演的昆汀蘭斯曾為星城警探,如今則擔任副市長一職。目前未知劇情會用什麼方式將他的戲份結束。

wtf ,wow 主角都覺得套野on9
其實真係幫唔落,浪費左d好演員
Stephen Amell 同Emilly其實都提過有同班writers "傾"過 d script

只係無Benu 咁公開批評

想知佢點鬧
根據媒體資訊,今年的第六季將會是演員保羅.布萊克索恩合約到期的時候,演員已經向劇組說明想要離開影集群找新的演藝生涯發展的意圖

咁都唔係批評姐
Willa Holland 咁靚
個妹樣衰到痴線

barry呢對夫婦真係仆街冚家產,搞散完Cisco,然後又勸Caitlin收皮,戇撚鳩,係都臭西收皮先啦
btw BABYGROOT屌你老母

Agree
僅剩兩名元老成員!《綠箭俠》男星退出第七季演出

CW 美劇《綠箭俠》(Arrow)繼先前薇拉賀蘭德(Willa Holland,飾演「快手」蒂雅奎恩)追求個人事業發展離開後,再公布保羅布萊克索恩(Paul Blackthorne,飾演昆汀蘭斯)將於第六季後離開,讓已獲續訂的第七季僅剩兩名元老成員。

保羅布萊克索恩自 2012 年該劇試播集登場後直到現今,其飾演的昆汀蘭斯曾為星城警探,如今則擔任副市長一職。目前未知劇情會用什麼方式將他的戲份結束。

No Speedy No Arsenal No Spartan No Lance There is only The Mission
Willa Holland 咁靚
個妹樣衰到痴線

差咁遠
oh 好似係老母改嫁,之後生件樣衰怪出黎
第1張似恐怖片
好似仲有個妹定家姐
無咁樣衰但同willa 爭十萬八千里

Hail Hydra

又做marvel又做DC
一開始已經唔明點解black siren會淆Diaz...
明明zoom同prometheus又勁過佢又癲過佢
夾硬造到diaz 好恐怖
睇緊ARROW E21
睇緊頭幾分鐘 dinah好bitch
可能係佢under呢d癡線佬太耐 自然咁淆埋diaz
一開始已經唔明點解black siren會淆Diaz...
明明zoom同prometheus又勁過佢又癲過佢
可能係佢under呢d癡線佬太耐 自然咁淆埋diaz

Daddy issue
有乜理由Diaz硬食左野都無事
根本成季都唔合理
咦deathstroke唔出得啦?改下故仔先..
冇劇情做就鬧多2場交
駭客頂唔夠23集呀?搵個細既上...吹到佢變幕後大佬先
咦2個主要角色唔撈啦?一係送走,一個歸西perfect
講起上黎
今季巴仔同OLI same logic same flow
比人拉 比人告 唔做逃犯 唔認係hero 搵人扮人

編劇技窮
有無巴打追Titans 新聞 睇完頭幾集個名有問題想問

1. DC又想開多一個全新宇宙?如果唔係點會頭9集就走去介紹幾隊咁多人入去?

2. 無Wally份?

3. [有劇透]Dick仲做緊Robin 又點會有Jason 份

4. Starfire套衫係咪流出果套?如果係我就唔睇了。

我自己本身係幾buy用titans去連起DC 呢個idea ,不過而家越睇越不安。
入罪個下嚇撚死
如果要去到下集個方法
其實diaz即係輸晒
完全無boss味無boss honor無boss風範
只係個thug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞