[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
佢除左湊女,聽John訴苦,送啲𡃁去死同提供無撚用既秘密基地外
其實佢衰撚過FBI
Waller>>>>Watson>>>>>>>>>>>>>Lyla
Amanda同Deadshot果啲被收皮之後就一直廢
Lyla唔夠狠同老謀深算
佢除左湊女,聽John訴苦,送啲𡃁去死同提供無撚用既秘密基地外
其實佢衰撚過FBI
Waller>>>>Watson>>>>>>>>>>>>>Lyla

佢都係退休湊女算啦
Btw 有無人覺得Arrow s5 finale 係咁多季最高質?
個人黎講finale既話 s5>s2>s1>s6>s3>s4
無撚用既秘密基地

it depends la
反正一直唔明點解flash咁安心送d重要人物入去 arrow又送d家人過去
Chase
Btw 有無人覺得Arrow s5 finale 係咁多季最高質?
個人黎講finale既話 s5>s2>s1>s6>s3>s4

S4 final真係最撚經典,imdb全劇歷史最低分,reddit班人仲將成個/r arrow的內容改哂做daredevil
個角色真係勁廢
仲話人係煉獄只係5年咁短 自己由細就係地獄長大
人地5年係真係乜都無靠自己生存
佢就係孤兒院大就覺得 全世界欠左佢咁
好記得
chase唔覺得有咩特別
劇本鳩黎 下下作到oli做野 chase 1 step ahead破左oli個步
loop幾次
冇睇一排,speedy去咗邊
留名Batwoman同oliver扑野
佢crossover搵得batwoman,
一定同sara扑嘢,賭J!
可能係Alex呢
Sara同緊Ava
會唔會同Curtis
Arrow s7可唔可以開一集講Curtis鍾意咗rene,
然後成個season係咁flirt佢
咩事呀 Curtis係基佬仲要有仔喎
你睇埋我個份
屌你老母 講起呢個
s5 Rory係咁flirt Curtis 我仲以為佢都係基
Btw Rene
Rory 失蹤人口
冇死算係咁 我信佢有機會返黎
我想見返Huntress多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞