[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
唔知會點玩但preview話下集有Tommy guest appearance
都係CW野黎既
-綠箭俠Arrow-的Diggle(David Ramsay)很快會到-閃電俠The Flash-交叉演出。Diggle已經退出綠箭團隊,並加入妻子的天眼會ARGUS, DeVoe想要個那個輻射人正在天眼會”度假”,不排DeVoe會利用變形能力假冒Diggle帶走輻射人,而Diggle本尊發現後也會幫助閃電俠對抗思考者。
佢會唔會過flash一集之後又想搶咗FLASH個位嚟做
其實dinah真係幾正,如果佢唔係咁煩既一定幾多人吹捧佢
dig一定做唔到,次次flash帶住跑都嘔
有睇佢ig 淫淫地
仆街有次佢沖沖下涼po Ig story
arrow內戰part終於完,
今集係唔錯嘅

Sg今季仲會唔會有聯合集
如果再黎閃點 sg同臭西交換身份就正
arrow 6x21 trailer
今集開始正常化
絕望感
arrow啲劇情真係.........
個編劇食撚完屎先寫劇本咁
廢撚到仆街 唔係追足6季都唔會再睇落去
arrow啲劇情真係.........
個編劇食撚完屎先寫劇本咁
廢撚到仆街 唔係追足6季都唔會再睇落去

而家劇情係慢慢走回正軌
反而好嬲佢寫到Diaz咁冇原則 講明公平決鬥又擸刀仔
明明之前係披住arrow皮嘅batman
deathstroke都夠做 (係漫畫/動畫肯定唔得)
又做過ras al ghul(係漫畫本身都係搵batman架)
metahuman都夠打 而家連一個毒犯仔都搞唔掂
應該同flash係同一個編劇 廢撚到呢 SPN12季劇情都好過佢
Tommy Merlyn
今季真係好垃圾
追左咁耐今季真係好失望
ralph黎
hoss你老母

死全家啦
新一季好多crossover集數?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞