[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
其實都好似無confirm KF係flashpoint 產物
之前睇過個theory 係 s2 Wally 同Jessie 俾dark matter 打中個陣 Caitlin 都返左Star labs 俾dark matter 打中左
所以先會有KF
有冇Dc漫畫撚講下Nora Allen有咩特別?
講左一季 thinker幾撚難打
最尾個結局咁膠
唔屌先奇
佢細個就係KF
關dark matter 咩事
其實成季都膠膠哋
編劇話輸就輸 話贏就贏
今季太差浪費左Harry,如果佢唔做就真係唔睇算。
Iris冇死到嗰吓唔係應該改咗timeline?
barry去嗰個未來係iris死咗嘅timeline
但係最後iris冇死, savitar被erase 咗
佢依家咁樣 我覺得dark matter 係 trigger KF出黎既原因囉

細個可能老豆suppress 左KF
今季之後唔係都話KF 仲喺Caitlin 入面
但俾DeVoe 拎走左啲dark matter 所以出唔返黎
希望s5會好睇番啲
今季食左屎
99%又係fuck timeline
遺傳老豆
傳聞下季Boss會係Cicada,一個識得吸收生命力既反派
覺得devoe可能未死
淨係整爛左張凳
冇講佢個靈魂/思維係咪消滅左
flash個女佢話個鑊應該係出手幫老豆打個衛星
i am thinking ...
呢段好記得
今季flash都係飛住睇
唯一值得翻睇就係DeVoe開無雙咁秒卒仔個段
Devoe無雙個幕真係好正
其實上半季都好地地,去到下半季就開始鳩
有好多集都拖黎拍
又要拎翻份報紙出泥講
睇完S4 Flash
好記得S3完果時知道終於下季唔係打speedsters幾期待下
點知成季整體都好悶
無兩道電鬥快既CG
縱觀全季,唯一得一集係印象深刻
https://www.youtube.com/watch?v=EhZPTrv0nhs

同埋killer frost 呢條線又要等到下季
之前吹大咗悶成季,今季呢集真係幾好睇
Ralph 仲會唔會係 main cast?
一陣下季第一集話Ralph去左食女就兜到
Devoe 嘅演出係成個 cw flash 最正嘅奸角

除左 Devoe 同佢老婆之外,其他人都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞