[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
Caitlyn 細細個就已經係killer frost
應該係flashpoint搞成咁
flash個片頭好正。
Btw iris同wells今集個互動幾搞笑
department 4
未必, 以一個metahuman黎講, 唯獨caitlyn先要由普通人變身同埋會有兩個人格, 可能係佢一直都有kf係佢入面, flashpoint只係觸發點令kf出黎黎

利申:9up
之後又會怪巴仔
屌你嚟到埋尾仲要睇joe west兩公婆耍花槍
Caitlyn 細細個就已經係killer frost
應該係flashpoint搞成咁

Flash s1/Arrow s3個陣個meta Deathbolt都係喺粒子加速器爆炸前已經有超能力
有無人可以同我講下今季flash做過咩
下集結局都好似無高朝過咁
原來下集結局架啦?
痴撚線 成季都唔知做緊乜鳩就完咗,之前幾季廿幾集入面總有幾集好好睇 今季一集好睇都冇
痴撚線 成季都唔知做緊乜鳩就完咗,之前幾季廿幾集入面總有幾集好好睇 今季一集好睇都冇

上半季好地地
Dominic比Devoe上身都睇到我呆左
但係最近幾集開始膠
btw季頭Barry癲咗嗰陣寫啲字同埋Dawn Allen都係留返下季解?
flash一早棄左 睇見你地話鳩左成季 今季我都冇諗住重睇了
但明明係第四季先變到人格分裂
上一季就算變 都明明仲係Caitlin 黎
類似慢慢進化咁

係今季先變成2個分開既人格

寫到勁亂
咁睇左Arrow 先
最後一集叫We are the flash
印象中好似有講過
變得愈多次KF 愈會比KF反噬
然後比KF反噬個次好似關臭西事(太耐唔記得lu)
然後搞下搞下就變到kf係一個人格
k lin係另一個
咁佢就可以開哂咁多套一齊播
唔洗好似今季咁播半季播半季咁
https://www.cbr.com/arrow-supergirl-move-cw-fall-2018-schedule/
SG下季星期日做

係咪姐係我地既星期六
CW年尾開季都唔知DC開台未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞