[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
你係咪根本無睇過?
話時話 綠箭有兩季無睇 Sara 係幾時變lesbian?
由頭到尾都係...
如果你講幾時reveal既應該係arrow s2左右,話佢係煉獄同Nyssa一齊
幾套劇同一世界觀交叉出現下你覺得會唔會係好正常既事 點樣一下就諗LOT收皮?加上LANCE死劇組可能突登搵佢來出一出做個氣氛咁
原來係咁 我有兩季無睇 以為佢係唔知咩事重生後被Nyssa感動到變咁樣
仲有Sara唔係les係bi呀 同Constantine扑過
邊度有得睇
我明,你有d odd姐,之前佢family出好多大事sarah都無出現劇組都唔理啦,例如家姐喪禮,而且lance都唔係第一次入院啦 咁岩佢一嚟探病就係死個次,劇情有啲夾硬有d odd囉⋯
都係鍾意最初頭係綠箭既Sara多啲 去左明日傳奇之後性格唔同左好多
Sarah回歸Arrow?
LOT收皮?
幾套劇同一世界觀交叉出現下你覺得會唔會係好正常既事 點樣一下就諗LOT收皮?加上LANCE死劇組可能突登搵佢來出一出做個氣氛咁
我明,想話d odd姐,之前佢family出好多大事sarah都無出現劇組都唔理啦,例如家姐喪禮,而且lance都唔係第一次入院啦 咁岩佢一嚟探病就係死個次,劇情有啲夾硬有d odd囉⋯
演員都唔同左,season 1係另一個
我知 我就係講緊正式做Sara之後初時好似性格鮮明啲
第一次聽
Season 1 沉船個shot唔係依家呢個演員,之後既season flashback先搵佢補拍
好撚matrix
Cecile 捉住 catlin 講咩 thomas 個度 係咪killer frost黎?
把聲
Thomas Snow was the husband of Dr. Carla Tannhauser and the father of Caitlin Snow.

又要等下季解話
會唔會KF殺左Cait老豆
睇返第三季第五集
Cait話老母係老豆病左之後就冇再正眼望過佢
跟住老母話承受唔到呢種痛苦
可能真係KF害死老豆
終於睇完 好似算係咁多季黎講最Good ending?

不過打Thinker個part都係爛架啦,成季比人壓住打竟然咁贏法......

Wells好似每季講一次Bye bye咁,搞度farewell都無咩感覺。
Wells 實變返聰明又回歸執屎
終於睇完 好似算係咁多季黎講最Good ending?

不過打Thinker個part都係爛架啦,成季比人壓住打竟然咁贏法......

Wells好似每季講一次Bye bye咁,搞度farewell都無咩感覺。

冇任何損失仲賺返Ralph
不過其他bus meta死撚曬
Thinker咁輸法好撚鳩
反而覺得HARRY個PART幾好睇
Thinker咁輸法好撚鳩
反而覺得HARRY個PART幾好睇

I have been ... and always shall be ... your friend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞