[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
Nothing姐屌Iris真係大大力屌
之前屌華納屌得仲大力
諗諗吓 其實speed force 入面個波 比barry掉咗出嚟 同devoe 個計畫有咩關係?
其實suppose ralph 個身體係咪仲有thinker果12 個能力係到
10個 應該冇吸收喊包同Fallout
咁佢咪勁撚過Barry
你覺得編劇會比佢咁op咩
淨係一招lucky都搞掂Barry個戇鳩仔啦
Boss Fight 嚟講
打Damien Darhk 廢D 定打Devoe 廢D
睇返wiki, Matrix 3 原來已經係15年前

點解d CG 冇乜進步過咁
剩係講場fight一定係Devoe
本身入佢個腦呢個concept係好好 無奈present得好差
成季既Flash就比人一種捉到鹿唔識脫角既感覺
Devoe咁聰明,佢個腦如果好似迷宮,set左好多關要Barry挑戰咁樣既話其實仲好過on99打Devoe分身跳入個窿就打贏佢
Speed force 入面依家有咩穩定住佢?
Jay Garrick
點會啊
佢喺Earth3 訓練緊新人

speed force而家應該乜都冇
Yes ar 巴打,我記得就係flash time 個一集佢唔夠快跟唔上知自己老 要退休係earth 3揾人接棒 而本身係入面要黎Fake speed force個波又比巴仔掉9左 入面咩都無
本身上季又話咩都非無SF就會好唔穩定,依家成半季都無事 又無解話 編劇大唒

樓上jay 咩Garrick
其實有原因,因為呢個plan係iris諗出嚟,
而cw入邊iris係大佬,連speedforce都怕咗佢
今季Arrow 同flash 2套Arrowverse 都失望到仆街
悶撚到
得lot同supergirl ok
Black lightning都有d悶
Lot最高質
Arrow 得season 5回勇 flash time travel之後已經無新鮮感又多bug又唔解釋之前伏線 屌
未係囉,又話要搵speedters 頂住起speed force.宜家又無左回事
今季Arrow 同flash 2套Arrowverse 都失望到仆街
悶撚到
得lot同supergirl ok
Black lightning都有d悶
Lot最高質

LOT係敢玩 行啱風格
SG係一直進步
lot成本太低
d打仗場面永遠得幾丁友
好有tbb feel
係班友on99圍威喂好笑
係...你睇下原子俠幾耐冇變大縮細打人就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞