[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
其實上季完結咪好囉,今季一開始我已經覺得佢無野好寫,boss又唔夠吸引,到中段仲死埋換Diaz ,好難再追.........
我寧願佢分埋d時段比lot好過
Lot 其實都爛爛地,歷史人物唔玩得太耐
不過一集一個故事,無壓力,加埋幾好笑
Lot 十幾集完一季其實幾好
beebo
衰爛尾,第二季神作
今集Arrow完全亂嚟
痴撚線,估唔到搵翻上季個千面人
最硬膠Laurel 搵翻Diaz
更戇鳩係抗波器
第二季倒模第一季,垃圾到震
Arrow雖然今季好差,但自從copy that同oliver嘈嗰集開始,近幾集都幾好喎
Arrow雖然今季好差,但自從copy that同oliver嘈嗰集開始,近幾集都幾好喎

其實係 個集開始好睇好多
我覺得佢地嘈個集直頭係Diggle演技既癲峯

如果個集係今季第1次嘈膠的話 有望上神枱
可惜...
https://youtu.be/7U1v18n1Uf4
係咪真
如果savitar同rf岀返黎都幾恐怖
The Flash 4x22 Extended Promo "Think Fast" (HD) Season 4 Episode 22 Extended Promo (Fan-Made)

差D比你嚇死
邊條友殺到臭雞咪最強奸角囉
An interesting note for Supergirl fans: Benoist’s scheduled run includes the weekend of July 19th-22nd with performances Thursday and Friday night, a matinee and evening performance Saturday and a matinee on Sunday during Comic-Con International in San Diego. This means that the annual Supergirl panel may be missing its lead.

今集SG d 劇情推進得咁快 係唔係想5月前完
Melissa Benoist 六月頭都已經要去百老匯
今集SG d 劇情推進得咁快 係唔係想5月前完

估到Julia會死但估唔到會拉多個一齊
Btw唔明點解Kara對Lena有kryptonite咁大反應
你又唔係未試過發癲 到你有日決定做反派點算
根本想好似smallville咁,由好fd變到反目
kryptonite係最致命, 佢地一定大反應.
呢套SG都係因為kryptonite所以MM同Clark先會反左面
但係呢樣野係必要架喎
如果佢有日痴左線亂殺人點阻止佢?
以前Superman/batman有個故最後Clark都只係肯俾Bruce一個留少少.
如果Kara應該唔會想有kryptonite果個係Lex屋企人
平時幾好姊姊都假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞