[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
如果extend到獨立一套就好
oliver 同 barry
輪流坐監.

下季 roy 回歸 arrow.
Diaz下季唔好又出番黎啦屌
下季唔知點救番oliver出黎
未死點會唔出,係S7俾D位佢出現先好,好過個角色今季就咁就收皮

漫畫Long bow hunters係Count Vertigo,Brick,Dragon同Killer Moth
但Brick同Count已經出現過 我真係唔覺得佢地會連League of Assains都怕佢地
arrow finale
下季可以點寫...
上半季鋪batwoman ,下半季再諗。
i mean點樣比佢出返黎
個身份又點?
BW可能係SG個地球?
應該講緊點比oliver岀返黎
點解Arrow個收尾有Iron man嗰浸除
arrow打足一集係幾正 掃哂diaz既場 但結尾講到咁絕 真係好想知下季佢點出番黎 講到一劫獄其他人就奶硬野咁
通常第一集就搞掂晒
上半季鋪batwoman ,下半季再諗。
i mean點樣比佢出返黎
個身份又點?
BW可能係SG個地球?
應該講緊點比oliver岀返黎

多數都係唔知點點點有轄免放返出黎
Sarah回歸Arrow?
LOT收皮?
應該出埋老豆葬禮會返lot
老豆死左返一返黎姐
LOT cult 得咁成功
好過Flash 拖到仆街
原來arrow已經結局咗
我以為仲有一集
唔怪得diaz都未退場就拉咗oliver
放心,下季實放翻出黎
。。。啱啱追返哂Flash
可以悶足一季真係唔容易

the flash隊員d互動(今季特別係barry兩公婆)太硬膠
唔知Diaz之後會點處理呢?
應該會耐唔耐出一集好似deathstroke 咁定下季繼續做幾集大佬就算 不過都好嘅,起碼佢做大佬其實都係十集左右。

同埋編劇點解會寫Sara返到黎又無得道別咁on9,
明明可以寫captain Lance中左槍失血死撚硬,頂多得返十個鐘頭命,咁咪講埋遺言比Sara聽,感人ending咪算。

今季講到尾都係開柒左個頭搞到最後要FIX返舊屎,搞埋啲內戰但又草草了事,搞到成個23集oilver一個一個道歉都哂左3份1集。

所以真心覺得下季要改善下 諗好個大boss先好拍,唔係就好似哂成10幾集係個on9 it佬就真係無謂了。
應該會耐唔耐出一集好似deathstroke 咁定下季繼續做幾集大佬就算 不過都好嘅,起碼佢做大佬其實都係十集左右。

明明可以寫captain Lance中左槍失血死撚硬,頂多得返十個鐘頭命,咁咪講埋遺言比Sara聽,感人ending咪算。

今季講到尾都係開柒左個頭搞到最後要FIX返舊屎,搞埋啲內戰但又草草了事,搞到成個23集oilver一個一個道歉都哂左3份1集。

所以真心覺得下季要改善下 諗好個大boss先好拍,唔係就好似哂成10幾集係個on9 it佬就真係無謂了。

點解開頭柒左咪就係因為on9 dc唔比人用deathstroke囉 本身今季係講佢同個仔 點知做左幾集就話唔比用 先臨急開條team諗住講 跟住先發展之後個d 對比起flash有佢季比佢鋪 arrow季尾回到勇已經算係咁啦
或者搵cisco一野就搞掂啦

點解開頭柒左咪就係因為on9 dc唔比人用deathstroke囉 本身今季係講佢同個仔 點知做左幾集就話唔比用 先臨急開條team諗住講 跟住先發展之後個d 對比起flash有佢季比佢鋪 arrow季尾回到勇已經算係咁啦

講左好多次唔係,就算唔禁用都唔會俾佢個仔做大boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞