[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
唔駛畫出腸嘛 咪就係笑鳩DC用呢個名囉
有kara唔食?
其實我第一次見到呢個名個陣以為係講緊dc隻online game
Dc d劇 電影越岀越奇怪 估都估唔到會拍呢d
究竟wb想點
就係難揀 唯有睇邊個大波d
當年話拍Krypton個個都係呆左
但拍出黎又有人睇
DCU,crisis
DC改名字典入面得呢兩個詞語
我個陣見到佢doom patrol個poster仲心惗原來隻online game咁受歡迎
load左陣先意識到原來係講緊佢個網上影視平台
真係有人睇架?
其實冇乜

我有睇
Dc d劇 電影越岀越奇怪 估都估唔到會拍呢d
究竟wb想點
但拍出黎又有人睇
Krypton ha?

Prequel to MOS haaaaaaaa?
真係有人睇架?

睇完第一集棄左
DCU
DCEU

A character from DCU has joined our DCU
其實我第一次見到呢個名個陣以為係講緊dc隻online game
DCU,crisis
DC改名字典入面得呢兩個詞語
Infinite Crisis
Crisis of Infinite Earth

Death of the Family
A Death in the Family

xx War

xx 52

Flashpoint同Forever Evil
但拍出黎又有人睇
Krypton ha?

Prequel to MOS haaaaaaaa?
真係有人睇架?
見到又係Brainac 就棄

好似話唔係真大佬
而家又Doomsday又Zod咁 仲未知想點
Metal本身都想叫dark crisis啦
不過最後DC唔俾
冇超人有乜好睇
個星球睇mos開頭已經夠皮
Doomsday係彩蛋岀下場姐
大佬應該都係braniac
講起superman prequal 好似想開拍metropolis 講lois lane同lex luthor
揾鬼睇咩大佬 點解會批
遲d開左台係唔係一樣呢度傾埋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞