[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
Red hood 流料下話

但你一追既話就要睇埋其他 依家個世界觀已經好大
就係有睇晒 The Flash, Supergirl, LOT, Black Lightning
話說而家DC劇除左arrowverse仲有d咩
gotham ar lucifer都有追
係唔係仲有其他
而家?
Krypton
I zombie
Preacher
之後
DCU有三套
Titans
Doom Patrol
Swamp thing
Metropolis就斬掉重煉中
reddit傳會開red hood
HBO有一套watchmen

最重要仲有一套

Alfred pennyworth !!!!!!!!

DCU個啲未開播
依家全世界都知佢身份,仲點出返黎玩
到dig 做 佢有套3
下季無lance 無Thea
唔想追了
特別係thea,佢走左但roy返黎,即係代表整死佢?
今季鐘意既元祖級走/死得7788
其實今季咁完左佢咪好囉
佢同thea走左啪啪啪,突然又返黎唔知做乜鳩
Stephen amell好似開始揸旗撈埋編劇?會唔會開始好睇番 而家佢既地位應該等同於mcu既iron man
不嬲都係Iris話事
可能啲人發現無咗arrow 唔得,然後民眾要求放佢出嚟
但係佢屋企人點
全世界都知佢係arrow,佢復出,屋企人實俾仇人追殺
唔係話要長住argus間嘢?
btw佢復唔復出仇家都應該唔會放過佢老婆仔女
有睇Preacher,成套劇都好痴線
到底s4嗰陣laurel臨死前要oliver應承佢啲咩?
《綠箭俠》經典山羊鬍登場!史蒂芬艾梅爾證實第七季將有新造型

CW 美劇《綠箭俠》(Arrow)第六季在上週播畢,主演史蒂芬艾梅爾(Stephen Amell)近日接受訪問,談及今年秋季即將回歸的第七季時,證實他將以漫畫原著的經典山羊鬍造型登場該季。

史蒂芬艾梅爾近日出席位於密西根的 Motor City Comic Con 時,稱讚粉絲很有禮貌,且對他相當友善,所以他決定透露一些關於第七季的消息,那就是他將以山羊鬍造型現身該季,「我沒辦法保證往後我都會以這種造型出現,但我可以確定的是我不會戴上那愚蠢的帽子(指如同羅賓漢的帽子款式)。」

他接著說明第七季要以山羊鬍造型登場的原因:「其實我們討論了很久,假設奧利離開監獄後,重新整裝作為綠箭俠,他的服裝看起來應該是什麼樣子?因為他的身分已不再是個秘密了。」
屌你

CW 美劇《綠箭俠》(Arrow)第六季在上週播畢,主演史蒂芬艾梅爾(Stephen Amell)近日接受訪問,談及今年秋季即將回歸的第七季時,證實他將以漫畫原著的經典山羊鬍造型登場該季。

史蒂芬艾梅爾近日出席位於密西根的 Motor City Comic Con 時,稱讚粉絲很有禮貌,且對他相當友善,所以他決定透露一些關於第七季的消息,那就是他將以山羊鬍造型現身該季,「我沒辦法保證往後我都會以這種造型出現,但我可以確定的是我不會戴上那愚蠢的帽子(指如同羅賓漢的帽子款式)。」

他接著說明第七季要以山羊鬍造型登場的原因:「其實我們討論了很久,假設奧利離開監獄後,重新整裝作為綠箭俠,他的服裝看起來應該是什麼樣子?因為他的身分已不再是個秘密了。」

lot s1未來star city果集都出過

lot s1未來star city果集都出過

睇黎真係會連番去2046 希望佢下季唔好斷手
其實Rory個角色有乜鳩用
對劇情推進無幫助之餘 仲要莫名其妙咁退埸
好似唯一作用係令Felicity消除鳩射導彈嘅罪惡感

幫star city擋核彈
編劇邏輯
Day1:寫隻勁野先
Day2:屌太勁..oliver 唔夠打,比佢入隊
Day3:屌太勁...成隊變左無野做,退場

幫star city擋核彈

唔係佢擋一擋個彈我諗半個star city都變灰
同埋要整特技唔夠筆直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞