[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
到頭來只係想令到全世界變低b仔
Flash今季真係悶到飛住睇

基本上一見iris就直接飛得

Btw 有冇解釋到救返barry之後 佢寫果堆係乜嘢符號
Flash今季真係悶到飛住睇

基本上一見iris就直接飛得

Btw 有冇解釋到救返barry之後 佢寫果堆係乜嘢符號

應該下季解
之前佢個女寫筆記好似都係寫呢d火星文
應該係鋪緊同一條線
今集Supergirl 好掂,kara講speech果段,夾雜alex追兇同lena對抗reign btw, alex個身材真係好靚,著運動衫好好j

如何正確推動女權
Alex
Iris
唔好搞sara
佢鼻塞定把聲係咁 聽得好辛苦
https://www.youtube.com/watch?v=RAuhtb0EGqY
oliver 50萬一集
肥c 45萬
ba 8萬
其實佢地算唔算貴
Ba話哂主角 同wilddog一樣價錢
arrow坐監當完左今季?
flash唔係最貴都係joe咋咩?
十萬?
Oliver 要成日操住個身體,都叫值嘅
Felicity真係痴撚線,早幾日上reddit睇講原本佢只係一季出一兩集果d茄哩啡,但拍左一集之後SA同編劇講加佢做長駐,之後仲要無啦啦搶埋女主個位
佢頭幾季係討好過laurel.....
呢個應該係客串價,佢另一段片講flash 薪酬
果時幾好架喎,又幫到手,又無咁肥
肥ci痴到stephen到真係fatfat 長做長有 shephen而家地位=marvel既im咁濟

不過肥ci都辛苦既 見佢都要操 同stephen一齊去gym房到操

佢真心淫底 成日著底胸再飛釘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞