[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
但起碼我睇落佢哋本來會佔一大個部份
利申:就快到Diggle Oliver 互鬧
完全唔覺arrow有所謂回勇
今集求鳩其拉落fbi就可以一野收Diaz 皮啲咩陷阱,心有起縛器求鳩其到
Wilddog打比個女個幕仲好笑過少林足球田雞個幕
下季打longbow hunters
Diaz係其中一個
有都無用
係人都知佢係arrow
除左巴仔fk up timeline 我諗唔到仲有咩方法
Wilddog打比個女個幕仲好笑過少林足球田雞個幕

之前睇報導話可能會跟漫畫情節,總統有求arrow幫手,功成後就特赦
其實點解fbi係要針住green arrow
關佢地咩事
FBI仲勁撚過個班濕鳩ARGUS
ARGUS比人打劫個次數就黎多過GCPD比人屠
arrow bunker
flash star lab
supergirl deo
lot timeship
gotham gcpd

deo算好啦
最撚好笑係caden james水底擊殺成堆argus,
特眾部隊仲戇鳩過普通差佬
種!
Arrow今集Gay佬有無出過1秒鐘
個撚個隊友都握晒手係唔同Gay佬握手,Oliver係咪歧視Gay佬
唔想再睇diaz
條友d戲好屎,把聲同個樣都好假
反而佢以前做fringe 果期都叫好睇d 明顯擔唔到大旗
驚gay佬打完飛機成手精咁同佢握
Arrow今集Gay佬有無出過1秒鐘
個撚個隊友都握晒手係唔同Gay佬握手,Oliver係咪歧視Gay佬
驚gay佬打完飛機成手精咁同佢握

Curtis都冇同佢結怨
Fbi 原來咁撚勁我今集先知
我都諗起田雞
Lyla唔夠狠同老謀深算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞