[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
就係唔批囉 宣傳已經冇左啦
當年話拍Krypton個個都係呆左
但拍出黎又有人睇
Krypton ha?

Prequel to MOS haaaaaaaa?
真係有人睇架?
見到又係Brainac 就棄

好似話唔係真大佬
而家又Doomsday又Zod咁 仲未知想點
Doomsday係彩蛋岀下場姐
大佬應該都係braniac
講起superman prequal 好似想開拍metropolis 講lois lane同lex luthor
揾鬼睇咩大佬 點解會批

痴線
不過Gotham都係prequel 都拍左5季啦
當年話拍Krypton個個都係呆左
但拍出黎又有人睇
Krypton ha?

真係有人睇架?

好似話唔係真大佬
冇超人有乜好睇
個星球睇mos開頭已經夠皮

其實佢唔係sell 超人個名應該會多人睇啲
Kara做女友係一流既
但係老婆我會揀imra
Krypton ha?

真係有人睇架?

好似話唔係真大佬
Doomsday係彩蛋岀下場姐
大佬應該都係braniac
講起superman prequal 好似想開拍metropolis 講lois lane同lex luthor
揾鬼睇咩大佬 點解會批

痴線
不過Gotham都係prequel 都拍左5季啦
因為Gotham 班友仔係地球, 又無話實boss 係邊個, 仲有Bruce 同Jim 呢d主角

應該叫做JimGordon前傳
Krypton個到Brainiac應該只係煙幕
真正令Krypton歷史改變可能係Zod
睇緊今集sg開頭
Lena
Sam算厚道啦 唔阻人扑野 朝早先黎
盜亦有道
最尾出現既Tanya

會唔會係Teen Titans個Tanya Spears?
俾個咁既powergirl我真係屌佢老母
佢又唔係用大波白人版Powergirl,係漫畫本身就有既角色我又覺得冇問題,睇佢點寫
N52本身已經係問題
我幾中意N52既TT
N52所有野都係垃圾
Caitlin
等緊字幕 有冇人有英文字幕 估唔到英文都要等
已經連英文都唔想等 直接睇無字
等緊字幕 有冇人有英文字幕 估唔到英文都要等
已經連英文都唔想等 直接睇無字

除左啲科學專有名詞,其實大部份都算易明
https://youtu.be/QxTtsZUcOjQ

跟漫畫戴thinker hat
集集都講少少killer frost 究竟下集可唔可以完整交代哂
咁先有返啲睇頭
iris真係好on9
屌 終於有字幕
求link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞