[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
因為我等套野成季差唔多出晒先一次過放晒落iPad睇
即係要由Super Girl開始睇?
印象中係
legend of tomorrow由ep8開始開始同其他劇crossover,想問下個次序係咁

直落咁睇
因為我等套野成季差唔多出晒先一次過放晒落iPad睇
即係要由Super Girl開始睇?
印象中係

sg>arrow>flash>lot
其實Tommy呢個角色得season 1出現過跟着死咗,本來應該係重要角色黎。佢成日出現喺夢同回憶入面出現好似想提高番佢喺arrow故事/oliver心入面既地位咁,但出黎出去一季先得嗰一兩集唔知有咩用處。如果佢有番啲角色定位應該有大把野可以拍。
ralph黎
Earth-X Tommy

死左啦
大家用咩網睇?楓林停左arrow
diu
今集sg 兩女開始鬧交
又係好似flash咁大愛
今集sg 兩女開始鬧交

Flash係真左膠
SG最多都係左 未害死自己隊友
炒撚晒啲編劇佢啦
佢地主張superhero doesn’t kill
今集sg 兩女開始鬧交

Flash係真左膠
SG最多都係左 未害死自己隊友
炒撚晒啲編劇佢啦
佢地主張superhero doesn’t kill

Sara Oliver
唔係話一定要殺,但係有時你唔殺就會令自己關心既人死 呢個時候都唔殺既話就只係軟弱
zari ig
9估: imra最尾個集會死/犧牲, kara同mon-el復合

btw上集講到Martian老豆咁勁, 根本佢兩父子可以輕鬆屌打3P
https://youtu.be/0POfgsIzYl4
Heykid 去左呢度
發現依家啲美劇都要加入講大愛,政治正確,hehe,sheshe依啲情節,都幾難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞