[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
靠wells同cisco撐住
悶到訓著 醒返發現唔睇返前面都無所謂
有時 d shoot 影佢全身身型好似好 fit
catlin俾人感覺又pure又true
睇lot arrow下半季好睇d
岩岩開始睇
WILDDOG好慘 得張枱仔
下季換新地庫
Arrow一到五季都有追
第六季就一集都無睇過
想問Oliver同隻臭雞分左未
仲有無機同Laurel一樣
第六季就一集都無睇過
仲有無機同Laurel一

成個Arrow其實Laurel個角色最立體
喪偶 喪妹 做義警
個演員都好俾心機操Fit自己
無奈由女主變女配 再被賜死
IT閪成日喊 仲要係個雙重標準嘅偽善撚
反而有得升做女主
第六季就一集都無睇過
仲有無機同Laurel一
Our Laurel is DEAD

成個Arrow其實Laurel個角色最立體
喪偶 喪妹 做義警
個演員都好俾心機操Fit自己
無奈由女主變女配 再被賜死
IT閪成日喊 仲要係個雙重標準嘅偽善撚
反而有得升做女主

冇散 仲結左婚
應該冇可能同返Laurel一齊架啦
4分體有無咁撚廢
比個外人咁就食左?咁就食到D resource? connection?
on9?
4分體有無咁撚廢
比個外人咁就食左?咁就食到D resource? connection?
on9?

我都覺得好撚廢
4分體比人takeover仲易過Queen Consolidated比人takeover
之前唔知邊集成車argus agent 俾人團滅
唔換真係變公廁
4分體有無咁撚廢
on9?

我都覺得好撚廢
Argus 先係更大問題
4分體比人takeover仲易過Queen Consolidated比人takeover

格離GCPD都比人每季滅一次
唔止一次下話
4分體有無咁撚廢
on9?

我都覺得好撚廢
Argus 先係更大問題

格離GCPD都比人每季滅一次
唔止一次下話

我係Gotham人既話一定快手搬走

原來佢有用
屌你老母!咁樣炸法唔死都算,至少都斷手斷腳啦,dǐaz可以沒事,仲勁撚過metahuman

仲有吹到全球最大犯罪組織,俾條爛仔靠惡就收晒皮

今季flash arrow真係撚狗啲觀眾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞