[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

勁同意睇到第2季己經停左
又真係老婆背叛,各位連登仔又估中了
話說幾時收返cafe個女仔既伏線
好明顯下
應該下季
頭先完整睇完今集,她又出場
confirm係dawn allen
劇集呢個dawn allen係Barry同Iris個女定係
Joe同Cecile個女?
點解joe個女last name Allen?
頭先完整睇完今集,她又出場
confirm係dawn allen
劇集呢個dawn allen係Barry同Iris個女定係
Joe同Cecile個女?
點解joe個女last name Allen?
一日未到finale一日都唔係confirm
不過睇佢見到iris個反應都似係喇
佢個閃電係黃紫色溝埋 之前臭閪做flash紫閃電 然後flash 黃色 所以應該係dawn吧
連個女都憎臭西
Iris 係記者 (dawn 寫筆記)
Barry 講野既語氣 同dawn差唔多
仲有dawn見到老母個樣
一撚定係
Captain Lance 份約到期,可能做埋呢季唔做
隻黃紫勁型
啱啱睇 YouTube 先提翻,原來 Dawn 同好多人傾過計包括 Barry,但係佢一次都無同 Iris 傾過計,甚至今集去避佢

證明臭閪係幾咁乞人憎
佢個閃電係黃紫色溝埋 之前臭閪做flash紫閃電 然後flash 黃色 所以應該係dawn吧
連個女都憎臭西
一撚定係
啱啱睇 YouTube 先提翻,原來 Dawn 同好多人傾過計包括 Barry,但係佢一次都無同 Iris 傾過計,甚至今集去避佢

證明臭閪係幾咁乞人憎

但佢好似都唔中意Killer Frost
連個女都憎臭西
一撚定係

證明臭閪係幾咁乞人憎

但佢好似都唔中意Killer Frost

佢唔中意killer frost同harry
始終Cisco都係鍾意Barry多啲
專業閃電分析條女閃電係紫色加鮮黃色,留意係鮮黃色
但barry係黃中帶紅,鮮黃色係Wally

可能又有人話: 著紅衫咪紅囉 但事實又唔係咁 條女係邊個生自己思考下
coffee shop girl見臭西個樣唔似係討厭佢
似係怕佢 想避佢咁 唔想俾佢見到咁
https://www.youtube.com/watch?v=DAaw4likISg

覺得係dawn allen
鳩估
未來barry喺dawn未出世就死左 佢未見過佢老豆
臭西又唔俾佢time travel 怕佢fuck up timeline
佢同臭西嘈 就離家出走咁time travel返嚟
所以佢見到barry就好興奮 又咁"怕"見到臭西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞