[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
突然爆出黎
IW上之前無人知
有幕iron man比thanos捅左刀 以為真係死左
但有啲功能可能要條項鏈先用到?
或者佢無諗過咁用掛 自己都達到目的 贏左
唔會走去睇自己會唔會輸返轉頭
係ds 咁絶望先睇下有冇可能贏
其實正路黎講佢應該識用,
但如果吹到佢都會預知未來,感覺劇情會大暴走
MK想睇主角打柒奸角再黎個TVB式ending,而唔係睇奸角贏
嗰度應該純粹表達用緊time stone
不過如果直接握拳會合理啲 係冇咁華麗
我都覺得要搭條鏈先用得,呢個理由都合理
我都嚇親
好似未結 im話會請埋wong去飲
而且仲要avenger4未上 im最尾係咪留得住命都係未知之數
有冇人記得Nebula 搵邊個去Titan 接佢走?
???
captain marvel 係最後救星
好似無交代
不過要腦補既 偷隻pod應該唔難
佢挑緊骨頭
其實呢度有少少矛盾,Thanos照計有time stone之後,應可以預視到Dr Strange講嘅唯一勝利結局
建議你google下captain marvel先
可以又唔代表佢會咁做既
嗰首配樂好神
好夾雷神
用屎眼睇戲?
無敵是最寂寞
其實諗打唔打得贏Thanos都無乜意義
漫畫都有試過自己放棄,可能Strange睇到嘅結局就係要先俾Thanos搵齊呢
而且隻手套啪完一下之後都已經裂開,可能Thanos都已經到極限,只係Thor唔好彩冇劈頭

樓上都劇透左,巨腸套衫係A1嗰套而唔係新嘅,睇來都好大機會係要返去修正返以前嘅錯誤先可以打得贏
唯有諗佢滅左一半人後,手套依加爛晒要cool down先可再用
Thanos都話佢可以刺殺自己 仲差d成功 能力上都有番咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞