[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
佢要「殺」vision個陣口都震晒
有無人覺得wanda帶冷帽好可愛
靚女戴乜都係靚女
language!
有無人覺得wanda帶冷帽好可愛
靚女唔著都係靚女
隊長唔講粗口架
Language!
Language
只答你幾條

2)我夠知成套戲講Thanos集石,我覺得佢似打機套路咁樣有咩問題?我唔係踩佢講得唔清唔楚,我都話呢個係我自己個人感覺,我冇唔鐘意佢咁嘅套路啊,只係感覺上好似打機咁樣渣

3)Black order 敗筆對我嚟講呢個就絕對係事實,由其事念力佬一開始咁勁,又捉到奇異博士點知就咁樣比人掉出外太空咁樣唔兒戲?一男一女Black order得個樣突出,但成隊Team又著墨咁多個念力佬又有特殊技能,但個一男一女嘅技能就咁唔明顯好似普通士兵戰鬥力,我覺得令到成Team black order好唔突出同成正比,同埋唔好成日要我幫埋佢諗野,我覺得死得戇鳩有咩問題?如果我諗到嘅估到哂成套戲佢點死我睇嚟有乜意思?你估到哂啲劇情點發展你仲有癮去睇?我睇完批評佢死得兒戲有乜問題?姐係我要諗埋點死先有資格批評佢死得兒戲?

4)我咪一早話Thanos知地球有兩粒石仲要知埋邊兩粒石,但係咪都簡單提吓佢係點知?可能簡單到佢感應到啲石係邊個地方都得,但一開始就知道哂啲石係邊得Soul stone唔知,就係因為佢唔知Soul stone係邊先要解釋吓點解佢知道哂其餘5粒石係邊到,你可以話係Loki爆都冇問到,呢個我覺得係要補一補完嘅問題。
鳩up下先:

我覺得化灰嘅人唔係真係死咗,係thanos製造咗另一個reality將一半嘅人送咗去reality 2,然後antman縮到咁上下細就可以穿越唔同嘅reality,再打thanos。

之後可能會話原來ca im嘅reality唔係主reality,所以過咗avengers 4之後會focus係spiderman佢地過咗去嘅reality啲故事,直接搞掂埋完約問題,冇人要真死。
個尾其實真係好似完咗咁
唔知仲以為thanos打輸咗要返去耕田
不過avg3依家做到咁撚屈機(講成套戲)
DC真係可以摺埋都得
黎緊點拍都無可能超越到
不如早d收工慳返d錢好過

我變大左
OK 送兩粒比自己
依家全世界75億人,唔好話多,清除10%都已經減輕咗呢個星球的負擔
BW 好正 同女將軍一齊打proxima midnight 個到 唔知係呢集特登搞到bw 殘d 定點 希望下集佢個樣唔好咁滄桑
雷神啲族人係死左一半定死曬,女武神都死埋?
無鏡頭交代
不過我估族人冚家鏟左
女武神應該唔洗死 (幾鍾意個演員
其實又喺女權野
仲要有黑人tim
不過睇四個女人互毆係爽嘅
身為兩邊fans當初都好期待JL
而家好期待睇AVG3票房爆成個DCEU加埋幾多倍
有 Maria hill 變灰 之後nick fury call CM 之後變左灰
兩邊都係對家出黎
集合件寶
點解爭咁遠
JL 落水底搶石果場
Agger
啲外星人又講英文
地球人係外星又呼吸到
啲納米科技又解唔到
我一直都係講自己個人觀感,你覺得好好睇係冇問題,但你唔好嘗試強迫人去接納你嘅觀點,你覺得呢樣冇問題,我覺得呢樣有問題,大家係呢到冇衝突,我只係睇完上嚟打自己觀感,冇諗住同邊個人鬧交,你有你話好睇我唔會反撲你任何野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞