[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
要殺人真係兩下可以殺哂 , 佢純粹想完成偉業 清一半人
點會睇唔到佢謀略
佢測試/引gamora
廢侏儒雙手既原因
滅絕背後既理念
都睇到呢個奸角唔簡單啦
仲有 homecoming 果堆裝備
Thor 嘅魔法腰帶等等
mcu世界冇人知,漫畫奧汀係少數可以同thanos隻抽到平手嘅角式
可能真係 雷神差啲殺到齊石既thanos 就知Asgard 啲人實力比較高
可能thanos就係見Asgard 大爆炸先敢出黎玩到咁大
Titan本身咩都識咁制
下一套cm個演員感覺唔係好掂,個樣似普通呀嬸
滅霸型到痴線 真英雄
奥丁又話負責睇實九界平衡
原來一直有個 Thanos 係度殺人
佢都唔理 定係佢都同意 Thanos
但時間石唔係世代都係守護者到咩
佢地咁多時間 又專精幻術同魔法
對呢粒野了解多過Titan 好正常
用法都多好多啦
Spidey一講really old movie全場大笑
呼應civil war同一句對白
Tony: 好彩個細路睇得戲多
perfectly balanced
as all things should be
九界只係大宇宙其中一部份 (好似)
異形個度

有冇人留意到,trailer最重要嘅一幕係片入面係冇出現過,點解要放hulk落去呢?
Asgard 始終係北歐神 其實係avg1,2
Thor 1,2 比大家覺得thor 好似好廢

有冇人留意到,trailer最重要嘅一幕係片入面係冇出現過,點解要放hulk落去呢?

Hulk say no
九界只係計9個星球
第幾個講
雷神家姐夠唔夠thanos揪
跣你
奧丁其實都係個左膠撚
家姐講得岩
佢做左王先學人講仁慈?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞