[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
今年marval電影 得返antman2 ?
跟住就係2019年三月果套女marval?
之後先到Avenger4?
之後咪一下用space stone爆左個mirror dimension
今朝睇完
真係睇到灰灰地
特別係spiderman死果幕
你明知佢唔會真係死 但果幕真係做到一個細路面對死亡果種feel
https://www.youtube.com/watch?v=L3ymBk6Vb04
Avengers: Infinity War Cast Sings "The Marvel Bunch"
大家估最終票房幾多
我估最少20
唔係比thanos 一野打爆左啦咩
就係佢同班英雄口中嘅「一個都不能少」個對立面好正
好似現實中Trump vs 班左膠(RDJ, SJ嗰班全部現實都係反侵 )
Sor 我指睇緊戲果陣唔知剋唔剋
下一個shot已經粉碎左ff
thor有個位話 類似唔會輸俾同一個人twice
個到得我笑咗 明明個場好sad
人終需一死,最多咪陪埋佢地一齊死
我覺得最好笑係不停提佢冚家剷
要自己殺死愛人..wanda 慘d
其實vision係咪不嬲都咁廢?

定係佢係智力方面高但係實戰不如人?

佢唔係有得心靈控制定乜點解俾滅霸啲蛋散打到仆街
你發表完篇咁長既野以為你係資深Fans,點知連Captain Marvel都唔識_
其實我好掛著SM suit入面隻Karen
雖然我都明唔係SM第一身好難出Karen
但係Friday都有戲份
一開波比人用外星武器插就係故意nerf佢嘅
Avengers 2片尾出現左隻真手套. I will do it myself果隻
就係vision勁
一開始先再攻其不備
冇人提
章魚開頭同im ds果場戰好刺激

呢到Fiege都好似解唔到
9up: Thanos試過唔work 所以先搵矮人整過
Spidey先正
同埋比Banner廢到搶左鏡
Vision一開始已經比人插到無血 又比粒stone影響住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞