[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
中間Thanos同Gamora講我無教過你講大話
所以你講大話先咁垃圾
呢段真係好霸氣
聽到個陣起曬雞皮
其實,電影中time stone嘅對像係一件objects,定係一個area?睇DS之前就將成條街嘅人+物件還原,但去到dormammu到就直情trap左佢係一段時間裡面?
我覺得係depends on用嗰條友想點用
我開頭都咁諗,但如果跟呢個方向,就會引申到好多巴打咁問點解唔返去做乜做物阻止今次嘅事件,誇D講佢仲可以救埋ancient one,所以我諗會唔會有一定限制

如果對像只係一件object,我估佢用time stone打都唔會贏,因為對方已經齊左4粒石,力量上可能已超左佢可操控嘅範圍

可能佢地比人用左reality stone
果幾張圖都係劇照一部份
睇個勢唔似會出 但adam同thanos關係密切
真定鳩up
odin
thor 係唔係都可以去唔知咩水潭個到
睇到未來
不過可能只係出黎buff雷神上rune king thor

最sad好難揀,Peter就完全係後生仔唔識死,明知不歸路,Tony都提埋佢,都仲要上,到真係面對自己翻唔到去嘅時候,又絕望又恐懼,搵認為最有能力嘅人去救自己,最後發現係救唔到,又係最尊敬嘅人面前露出軟弱嘅一面,最後講句對唔住,呢下好sad
Rocket最後同Thor一樣都失去所有,冇嘢再失去
重讀puremath or 重睇iw3你自己揀
不如Deadpool加入 avg啦
佢知道自由身處漫畫世界又可以知道劇情
因為我自己本身私心隊長
但其實係thor果幕真係完勝
開頭thanos 亂殺人好衰
之後睇落又唔係咁衰
見到彩虹 見到希望呀
peter偶像=tony
asgard最強守護者比人插死
Yes
仲要行去gamora 身後面講
加埋gamora個不安樣
屌我幾撚驚佢一野後面就咁隊死gamora

不過真係咁樣死的話可能仲冇咁sad
睇到果度以為結局會保得住vision
av3 自膠

fourteen million,一時間以為係十四萬好似好合理,其實係140萬

1400萬
計數大會

我讀pure maths 架
重讀puremath or 重睇iw3你自己揀
av3 自膠

睇黎巴打讀film架喎
幻視嚇人係幾時
你真心定假膠

定係有啲咩典故我唔知
臨走前同sw睇完新聞
好似成個腦比人扯撚左出黎咁 屌好sad
比sw毀滅都冇咁慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞