[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
重睇啦你
唔可以寫得太勁,如果唔係班普通人咪又行行企企等人carry,可惜套戲冇超人
vision比人追蹤到真係好正常,係ave1 banner tony咪又係用電腦追蹤到
佢得兩粒石嗰陣時其實已經可以清哂d復仇者

講到啲石乜都得,不過最尾又可以比幾個復仇者捉到實一實,爭啲賴嘢
理侏儒界幾時整手套做乜???
好撚難破
果陣阿凡達上左3個月有多
佢破到鐵達尼都算勁
仲以為我無做足功課tim
如果喺嘅話我會幾失望
毫無伏筆就整個新地方出黎
Nebula 仲要無啦啦有段projection
如果依段有出現會好d

仲有第二個失望位係膠化hulk
上次thor3 跌落彩虹橋但變唔到都ok嘅
但今次聖所門口又變唔到
Wakanda 又變唔到
成件事膠化曬
講到明集齊寶石
就可以消滅半個宇宙既生物
點解仲有人可以過份解讀話d人化灰
其實去左第二個時空
我下面答咗
可能係bug
亦可能係講緊dark elevs入侵
冇記錯thor2都死唔少人
Loki, I bid you take your place in the halls of Valhalla where the brave shall live forever. Nor shall we mourn but rejoice for those that have died in glorious death.

上面隻DC狗係舊登已經出晒名
轉搞事的
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=5940946
睇咩版本最好?
今朝睇左早場2d75$個螢幕細到
比人打到唔想出黎
我覺得唔膠 導演講過hulk既心智=一個小朋友咁
一個小朋友比人打到無還手之手
你仲出唔出黎
睇依d世代大作都唔睇imax3D
我覺得最大原因係hulk唔想係地球出現
覺得個地球唔鍾意佢
比thanos 虐完有陰影係好明顯 咩比人膠化
其實好簡單,無限手套就係用黎控制6粒石嘅控制器
imax
正常版個screen少22%
因為成套用imax機拍
佢都唔係想殺人 ,毀滅世界,佢係想殺夠一半人
一定係冇睇imax死侍既介紹
所有野既發生
其實都係奧丁死左之後
奧丁既力量 連thanos都驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞