[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
Thor真係J到出血 空降嗰下個畫面同對眼都好撚型
Thor3話Thor 嘅力量來自人民

但係啲人全部死晒/死一半?
咁Thor 唔係應該會弱咗好多先啱咩

因為有野要守護先有力量

睇到呢幕即刻諗起ca呢幕

好似健美比賽兩個鬥大隻咁
咩啊
有咗宙司之力同埋新鎚
等我仲好期待doctor strange同Tony stark撞鬚型
rune king thor

不過“雷霆戰斧”個柄長左少少
Groot
youtube勁撚多AVG3偷拍片段
好撚正
做乜
明明佢識生返
成大個宇宙要守護

因為有野要守護先有力量
今次佢冇曬野要守護喎

因為nothing to lose
把斧頭可以抵擋thanos 6粒石既力量劈落佢心臟
由比thanos打,到一個人拉開個閘比能量通過,去到最後攞新武器救世界,真心型到
Spidey 今次都有
唔記得係救 ds 定係 drax mantis star lord
我覺得DS預視到唯一贏嘅可能就係交左time stone出黎,之後captain marvel出黎救世界嘅結局,唔係點解佢會咁順灘交出黎同埋話依家先至係決勝局
第一個翻生會不會係groot
係個柄到生翻出黎
救dr. strande 不過都係唔夠力扯咗出去
好彩有蜘蛛腳
Corvus glaive 一野比SW 秒左
[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)
https://lihkg.com/thread/643216/page/1?ref=ios

其實嗰個logo係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞