[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
頂我都係果陣去放廁所 朋友講返比我聽係rocket比左隻「眼」佢
你嗡乜鳩
上面個captain marvel係dc架
同乜撚野antman原理一樣
真係一滴水都唔好飲
話說tony最後拎住隻手係自己嘅?
46呀
⋯⋯
之前groot咪執過隻假眼嘅
仲識係入面變形
念力扑嘢
完全唔去得洗手間喎
一秒都唔可以錯過
前期都覺得佢陰陰濕濕但D女睇到濕哂,Thor1,2又悶到嘔
去到Ragnarok開始由boss變做下把就開始覺得佢好正
呢套已經係
有冇人覺得 最後個幕 thanos坐係間木屋到 望住個夕陽 嘆左口氣 好似釋懷左咁

呢幕間直係 從未覺得反派可以咁感性
兩隻眼唔同色,應該唔係同一隻
明明啲人消失晒 但佢個姿勢又唔似自己隻手
話說tony最後拎住隻手係自己嘅?
⋯⋯
明明啲人消失晒 但佢個姿勢又唔似自己隻手

搞死左Spidey
e個trailer有,自己去睇都得啦
我就係唔知佢捉住果隻手係乜水嘅
無手套嘅Thanos應該打唔過識影分身嘅Dr. Strange
有冇咩嚇人嘅地方
啲聲音
《復仇者聯盟 3:無限之戰》開畫日票房為港幣$10,371,539 , 打破了香港開埠以來開畫的單日票房紀錄,亦成為首齣開畫日收入突破千萬元大關之電影。在此之前的紀錄是由《復仇者聯盟 2:奧創紀元》於 2015 年所創,當時開畫日的單收入為港幣$9,616,749。

同ironman依家套甲一樣
變條黑鬼巨撚出黎都仲得
你噏乜鳩至真 上面有巴打問captain marvel係邊個做
我答自己睇wiki 有兩代captain marvel 主角係女 上一代係男 兩個都會喺戲出現 同antman入面女主老豆本身係antman 之後交左副甲畀男主做二代antman一樣
講撚到自己好醒知道係dc captain marvel 但咩功課都唔做就衝出嚟柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞