[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
有無人覺得呢幕好正 BW 一野插落corvus glaive 到再少少偷笑
有啊 成部戲都好嚇人㗎
記住唔好去睇
都唔係
其實Thor 落返地球開大技個下係有返d希望
最後一野劈落thanos 心口都有反勝希望
覺得終於打得入
尤其d靚被逐一擊破
vision同SW睇完電視下一秒vision比人插
佢同Quicksliver Thanos 都扑過tim
《復仇者聯盟 3:無限之戰》開畫日票房為港幣$10,371,539 , 打破了香港開埠以來開畫的單日票房紀錄,亦成為首齣開畫日收入突破千萬元大關之電影。在此之前的紀錄是由《復仇者聯盟 2:奧創紀元》於 2015 年所創,當時開畫日的單收入為港幣$9,616,749。

等睇破記錄
Loki講 we have a hulk 好正
跟住
巴打 其實我唔否認你講既野
某程度以上既
1)套戲拖長左既位(整個斧頭)
2)劇情同你期望唔同(戰力/劇情發展⋯等等)
3)套戲一啲無解釋但其實唔重要既野(雷神wakanda出場)

只能夠講導演無可能滿足每個觀眾既期望
同埋套戲好睇既位都足夠彌補上面既位
所以我都會覺得好好睇
有冇咩嚇人嘅地方
啲聲音
vision同SW睇完電視下一秒vision比人插

但vision唔穿牆走佬
炸唔爛架 (好似)
Unlucky Loki

We have a HULK!

Killed by Thanos
睇黎經期隊長,蟻俠同鷹眼會係下集佔重戲份,代替消失左既一堆人
根本成家都有親情
Thanos gamora nubella唔識串
打到後面都補唔切同唔夠料補
話今集主角係Thor 真係一d都唔過份
依到我嚇到彈起左
好撚型
個POST開到6 我先岩岩睇完 追POST追死人咩
今集bw好搶戲,好型
I'm Groot

I'm Steve Rogers
好有用
似番個神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞