[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
有冇巴打經已三刷?
不過唔終於原著嘅後果可以好大
你睇下bvs個luthor
唔知我有冇睇錯
其他人化灰嘅時候係表情係好自然跟住化開
但到蜘蛛仔話自己唔想死嘅時候佢瞓低左好似斷左氣咁冇左反應跟住先化開
我有冇睇錯
又好似係,攬住im之後先訓地
可能佢真係唔想死

唔通佢有感應?
咁依家輪到thanos 有time gem, thanos 都可以睇曬自己所有輸既可能性黎避免架喎,基本齊石既thanos 想唔輸就無可能會輸得到
睇返GOTG

話gamora係佢族人的last survivor

但thanos又話佢星球D人過緊開心生活
唔係因為想忠於原著先將蜘蛛俠本身自己識噴絲改成要用發射器咩?
點解講到thanos一定要用粒time stone睇未來
覺得係劇情需要
等蜘蛛仔講埋幾句"遺言"先死睇落sad好多
屌個個拍得閪,點都大獲架唔
似蜘蛛感應
未化之前已經話feel到唔妥
柒左就咪出黎兜啦on9
有巴打貼左dc個 captain marvel片場照出黎
你嗡緊既野關幅相乜撚野事呀
柒左咪潛水咪認自己on9左囉

亦可以話係想表達peter除左被蜘蛛咬之外 本身都係一個叻仔 值得tony招募佢
忠於無問題
但有時唔忠我覺得都ok
舊版唔跟一樣經典
toby版uncle ben
應該唔關事
Bucky化灰前都feel到唔妥叫咗句Steve(唔知有無記錯)
有冇巴打有今集死亡陣容既圖?
奇異博士其實都幾勁 咁快就睇左十幾萬個未來就搵到個打得贏既未來
初頭仲以為佢答:zero
失蹤人口:Hawkeye Antman Agent 13
你地要明白蜘蛛仔佢真係好撚驚死
自己本身明白能力愈大責怪愈大 佢一直行善 打交嘅時候就俾人話多口水
其實佢就係因為驚先會講咁多野 每一次要打佢都好驚好驚
佢見到自己消散 個一下真係驚到極點 絕望到將Tony攬到實一實
但最後依然覺得自己做得唔夠好 講Sorry
個人唔覺佢斷氣 但Tom將蜘蛛仔個種絕望演得太好
佢只係得十五六歲已經要負咁大嘅責任最後仲要睇住自己慢慢係呢個世界消失
我諗係其他人仲未意識到發生咩事自己點解會變灰 所以茫然 但蜘蛛仔佢知係因為自己打唔低Thano所以先咁死法 自自然然會俾個種恐懼嚇到咁

利申 明知佢最後一定冇事但都心痛到喊
btw啱啱諗翻起真係套套marvel都有斷手
琴日已經2刷都係2D
諗住自己刷多次IMAX
今集斷兩獲
Groot: I AM GROOT!!!!

CA: I am Steve Roger.
琴日睇 全場人拍撚哂手 好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞