[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
Thor3 女武神
我睇嗰場都冇人叫 但係我好想叫
好sad冇人共鳴嘅感覺
好多人話見到spidey死喊
我覺得vision同Wanda嗰到好撚感動 我呢到真係缺堤
一開波loki死 中間Gamora死 已經眼濕濕
Bucky臨死嗰下又係好難過
其實,電影中time stone嘅對像係一件objects,定係一個area?睇DS之前就將成條街嘅人+物件還原,但去到dormammu到就直情trap左佢係一段時間裡面?
我尋日睇果陣d人都係咁
仲有cap係火車之後出場打black order都有
主角女人嚟 wiki下就有
同antman原理一樣 兩代同堂但一代老師二代主角
你嗡乜鳩
上面個captain marvel係dc架
同乜撚野antman原理一樣
你噏乜鳩至真 上面有巴打問captain marvel係邊個做
我答自己睇wiki 有兩代captain marvel 主角係女 上一代係男 兩個都會喺戲出現 同antman入面女主老豆本身係antman 之後交左副甲畀男主做二代antman一樣
講撚到自己好醒知道係dc captain marvel 但咩功課都唔做就衝出嚟柒
柒左就咪出黎兜啦on9
有巴打貼左dc個 captain marvel片場照出黎
你嗡緊既野關幅相乜撚野事呀
柒左咪潛水咪認自己on9左囉

還返畀你 你驗下眼先啦
有巴打問緊邊個captain marvel邊個做 有人講笑貼圖 我覆返佢正確答案 你用你個閪腦諗下關唔關事先喇 而家認真衝出嚟柒嗰個係你喎
唔好再講 等4上都要等成年 唔知要loop幾耐
千幾萬個
留名睇挑戰
Loop 著Ant-man and Wasp 同Captain Marvel 先
忍唔住爆咗句屌型撚到
想知邊個場好氣氛啲
d人點解係消失,又話死一半人
下集係異空間岀返曬嚟
我4刷左 都搵唔到蟻人
巴打邊度睇左下集
tony屌佢仲乜唔留低
peter:條街如果比人炸哂,咁蜘蛛俠Friendly Neighborhood呢個朵仲有咩意義
You can't be a friendly neighborhood spider-man if there are no neighborhood
同問
仲要消失係連埋套衫套甲一齊消失
tony 同peter果種感情都幾正
到抱住peter消失果下
平時多多野講既tony直程無助到講唔到野
出咗碟又不停loop
目標半年內十刷
大約幾時 劇透我plz

大約幾時
我開頭都咁諗,但如果跟呢個方向,就會引申到好多巴打咁問點解唔返去做乜做物阻止今次嘅事件,誇D講佢仲可以救埋ancient one,所以我諗會唔會有一定限制

如果對像只係一件object,我估佢用time stone打都唔會贏,因為對方已經齊左4粒石,力量上可能已超左佢可操控嘅範圍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞