[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
奇異博士其實都幾勁 咁快就睇左十幾萬個未來就搵到個打得贏既未來
初頭仲以為佢答:zero
千幾萬個
我睇到都係十幾萬個
但有d人又話千幾萬

fourteen million,一時間以為係十四萬好似好合理,其實係140萬
嚴選最熱血一幕

Mark L suit up
Cap救Vision
Dr Strange + Starlord + Spidy 合作技
BP戰禱
Thor空降Wakanda

嚴選最sad一幕

Loki之死
Thor同Rocket對話
Tony被桶一刀
眾人化灰
Peter: I’m sorry
佢開頭係咁叫人唔好去搞 Thanos
大家睇得咁有反應咁有氣氛真係第一次
首日場同其他日子 我諗都好大分別
本身要返工 我都立即拎日假去睇首日
Gamora呢
自ny外星人果次開始佢就愈黎愈大
之後狂研究甲,到Im3痴埋線唔訓教,
到今日終於見到一個自己驚左幾年既大佬,想收埋佢皮,最後都係唔得,仲睇住身邊既人慢慢死
嗰個可能係 Nemesis 嚟
最熱血一幕 ca 同 thor好難揀呀
星爵第一次見到滅霸 叫佢收聲啦 滑嘟嘟
成場得我一個笑 係唔係我笑點低
嚴選最熱血一幕

Cap救Vision
Dr Strange + Starlord + Spidy 合作技
BP戰禱

嚴選最sad一幕

Loki之死
Tony被桶一刀
眾人化灰

今集真係好難唔揀雷神
嚴選最熱血一幕

Cap救Vision
BP戰禱

嚴選最sad一幕

Loki之死
Tony被桶一刀
眾人化灰

thor
Thor空降個下真係無得輸
Sad冇痴男怨女
奇異博士其實都幾勁 咁快就睇左十幾萬個未來就搵到個打得贏既未來
千幾萬個
我睇到都係十幾萬個
但有d人又話千幾萬

fourteen million,一時間以為係十四萬好似好合理,其實係140萬

1400萬
計數大會
thor空降果幕冇得輸
Thor同Thor

仲有rocket話自己仲有好多可以失去
但去到最後佢同Thor都一樣一無所有了
有冇人睇空降個幕睇到希望
想問 Asgardian 係死一半定死晒?

Thor 好似話Thanos殺左一半,但starlord 佢地去到時好似影到架船爛晒
千幾萬個
我睇到都係十幾萬個
但有d人又話千幾萬

1400萬
計數大會

我讀pure maths 架
空降Wakanda同插Thanos一刀真係熱血到癡線
千幾萬個
我睇到都係十幾萬個
但有d人又話千幾萬

1400萬
計數大會

我讀pure maths 架

不如用5050先啦
拍定手先
好想知gotg2片尾隻Adam
Avg4會唔會出現
套戲就係不斷比希望你,然後再一下一下咁打沉返佢
spidy同佢啱咀形傾老餅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞