[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
唔知有冇人問過

點解Doctor Strange唔用對Dormammu時候既無限loop黎對付Thanos
理論上佢見到十四萬零六百零五個結局,係咁無限loop佢都應該睇左,都係輸

好似係百4萬
係14000605
啲人話班Black order廢
我覺得佢地廢係應該
因為佢地同Gamora Nebula都係Thanos子嗣
Gamora作為Thanos最愛既子嗣
都好似只係格鬥技最強
除左Ebony Mew係Thanos收養細Gamora果時已經幫佢做事之外
其他果三個可能分分鐘遲過Gamora收養
投入既培訓比Gamora仲少
所以打輸都好應該
大家會睇幾多次
琴日首刷完今日行過戲院已經有衝動想睇多次

今朝機場imax睇第2次
快銀
E級變種人 其實好慘版權問題收皮
點知最後迪士尼收購返Fox
其實真係咁上下 主角又唔係black order
除咗大隻佬係同banner單挑輸之外 其他都係幾個打一個死 畀足面佢哋
Wakanda Forever!!

同隊長兩個跑到最前
身先士卒
下集復活埋佢打啦,有個高速者勝算高d
咪話佢復活後仲勁左囉
BRING ME THANOS!

THOR真係好撚型啊
琴日睇完
聽日二刷好定臨落先二刷好
我覺得佢反而做得好好
有時有D電影就係太浪費時間係打埋D 小BOSS中BOSS
而家成隊BLACK ORDER都只係THANOS唔係到果時去打其他線
THANOS打緊IM果邊
BLACK ORDER就帶成隊軍隊同WKD果邊打
始終一套電影係得咁多時間
最欣賞今集就係佢好緊湊又唔會令到某D位好薄弱
有冇人原本諗住thanos會變人做lego
佢地想忠於原著喎
未有消息傳收購果時av2寫死快銀既同時
天啟都寫死佐萬磁王既女
你諗下如果今集雷神實力放左係頭幾套到,各英雄既實力差距會有幾大
我諗大到就好似超人咁一個打全場,其他人就咁企係到睇戲
一開波好多人都話雷神nerf得太勁,依家睇落其實好合理 慢慢成長
唔知我有冇睇錯
其他人化灰嘅時候係表情係好自然跟住化開
但到蜘蛛仔話自己唔想死嘅時候佢瞓低左好似斷左氣咁冇左反應跟住先化開
我有冇睇錯
忠於原著狼人就唔會邊個做啦
漫畫得米六的人
其實下下忠於原著睇返漫畫咪得囉
電影就係想睇佢有無新野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞