[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
Dc真係要正式收皮
第一頁已經講Random死

昨日都好多人已經發現左

現時無人知個安排係有意定點

暫時個結局只可睇成Thanos成功攞晒石同計劃成功

但同時亦走向DS所講唯一贏嘅結局
章魚咁死法真係
明明佢周圍穿梭宇宙殺人當食生菜
自己又係外星大反派
最後死左係暴露宇宙
其實呢個係一個超過半世紀嘅問題
應否廢除死刑亦都係呢個問題
冇錯殺一部份人確實可以解決叧一部份人嘅需要 帶來好處
但係被殺嗰啲人 或者佢地嘅親友呢?
再者 殺只可以解決一段時間 到最後只係叧一次嘅殺
同埋點様決定殺咩人都係一個問題
有無人解釋下俾我聽 除手套個度

奇異博士 點解唔用佢個招回到過去?
starlord發火變超西有翻佢死鬼老頭1半能力
其實幾能力好撚勁
你又覺唔覺得宜家彈一下手指Random死一半人公唔公平?
利申冇意見
弱智問題開始多
A4鳩估
Tony應該一路返地球一路震緊
一來仲未平伏到Titan嘅心情
二來好擔心地球同佢班戰友
返到地球發現成個世界唔同晒
好似打完世界大戰一樣咁亂
未死嘅人類包括英雄都完全絕望
然後Tony話This is not the end,
we need to fight back,
Tony同Cap和好,召晒班英雄返黎
(希望會有新面孔)
跟住就等睇羅素兄弟表演扭橋
有啲位英雄同英雄之間嘅互動幾好。

例如CA幾霸氣,講句你阻我我就打鳩埋你幾有型。

Starlord救返雷神個幕又幾好睇,Rocket同雷神組Team又係好正,最尾雷神出場幾好睇
戲院
入場睇多次
應該thor開彩虹橋去接佢啦我估
入場睇多次
無痛死嘅話其實幾好
不過如果死嘅係啲非洲支那人會更好
佢地連自給自足嘅能力都冇

利申 精英主義
選擇嚟講公平
不過個問題應該係彈唔彈嗰吓手指
睇見條友話thanos唔殘忍,啲人死得唔夠慘就知條友友冇專心
由始至終,依個套戲thanos既目的就淨係得一個:balance the universe
唔係周圍殺人唔係挑戰強敵,簡單講佢對任何英雄都doesnt give a fuck 只係因為班英雄阻鳩住佢 佢先打「倒」佢地,而唔係殺咗佢地
因為佢冇手套都屈全部英雄機
同埋拖長做,乜都解釋你咪屌佢悶囉
多線發展好撚易咩
原本破左香港史上首日開畫票房
1047萬 oncc講
講Ambush果段大家先發現doctor stange用緊time stone出貓

發現得一個結局可以贏

之後就跳左一下段劇情

暫時只可以將「讓Thanos攞齊所有石」理解為走向唯一勝局嘅必要條件之一

所以唔會用time stone除手套
越諗最尾Thanos真係超霸氣超熱血!Thanos:「你應該斬左我個頭落黎」
好多人話係冇解釋 前文不對後理啊
imax連第一行斷頸位都爆
好撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞